2777
2789
عنوان

بله رو دادم💍

| مشاهده متن کامل بحث + 9388 بازدید | 317 پست
😂😂😂🤦🏻‍♀️متاسفم وایه این طرز فکرتاولا مهم تفاهمه بعدشم کودک همسری یعنی یه دختربچه ۱۲ ساله زن مرد ...

کودک همسری زیر ۱۸ هست خانوم با سواد در ضمن تو چند ماه با پسر حرف زدی که به تفاهم رسیدی!

اخه خیلیم بچه هستی دهه هشتاد هستی.خواهر من 81 هست دانشجو شهرستانه 5شنبه جمعه که سلف غذا نمیده زنگ می ...

اتفاقا داداش من تازه نامزد کرده

بعد نامزدش یکسره خونه ماست یا داداشم میره خونه مادرزنش🤦🏻‍♀️😂اینجور ادما خیلی چندشن

من نمیرم مگر خود حاج خانوم دعوتم کنه حرمتا باید حفظ بشه

مگر برم خونه خود نامزدم

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂🤦🏻‍♀️متاسفم وایه این طرز فکرتاولا مهم تفاهمه بعدشم کودک همسری یعنی یه دختربچه ۱۲ ساله زن مرد ...

تو زیر سن قانونی هستی عزیزم 😂تو حتی اجازه رای نداری 

اخه خیلیم بچه هستی دهه هشتاد هستی.خواهر من 81 هست دانشجو شهرستانه 5شنبه جمعه که سلف غذا نمیده زنگ می ...

ممنون بابت حرفات❤️قربونت برم

حواسم هست چشم

2805
بابا فعلا چیزی نگو بعد ک خرت از پل گذشت کم کم وابسته میشه دیگ اتفاقی نمیفتهبعدها هم بگو من توی مجردی ...

اره فعلا چیزی نمیگم

هیجان دارممم🥲واسه فردا

تفاهمی به جز پول داری تو اصلا؟ اصلا چند ماه با پسره حرف زدی بچه؟😂

من نمیگم عقاید و افکارم درسته

ولی سبک تفکر من و خانوادم اینه با هرکسی میخاستم ازدواج کنم حداقل چیزی که خونه پدرم داشتم باید داشته باشه پسر

نگو برای خودت پول مهم نیست که نمیشه چنین چیزی

فقد من جرعتشو دارم میگم و گفتم پول برام الویت اوله

کودک همسری زیر ۱۸ هست خانوم با سواد در ضمن تو چند ماه با پسر حرف زدی که به تفاهم رسیدی!

من ۱۸ سالمه

سنتی بود اشناییمون ولی خانواده ها همو‌ میشناسن

منم نامزدمو میدیدم  بیرون چون بازارین ولی از اونجایی که من خودمو میزدم به اون راه سلام نمیکردم هیچوقت

من نمیگم عقاید و افکارم درستهولی سبک تفکر من و خانوادم اینه با هرکسی میخاستم ازدواج کنم حداقل چیزی ک ...

عزیزم بحث پول نیس اصلا تو که معنی تفاهمو نمیدونی خیلی بچه ای و خیلی زوده برای ازدواجت هنوز ،حتی با پسره یک ماهم حرف نزدی بله دادی! پول معیاره نه تفاهم 😂

تو زیر سن قانونی هستی عزیزم 😂تو حتی اجازه رای نداری

خدایااا🤦🏻‍♀️حداقل وقتی اطلاع نداری اینقدر با اعتماد بنفس حرف نزن

عزیزم بحث پول نیس اصلا تو که معنی تفاهمو نمیدونی خیلی بچه ای و خیلی زوده برای ازدواجت هنوز ،حتی با پ ...

پول که باشه تفاهمم میاد

حرف زدیم اما شیوه سنتی بوده

خدایااا🤦🏻‍♀️حداقل وقتی اطلاع نداری اینقدر با اعتماد بنفس حرف نزن

به هر حال هنوز بچه مدرسه اس هستی دیگه نمیدونم چرا دنبال توجیهی! در ضمن دو بار پسر رو تو کوچه دیدن حرف زدن و تفاهم نمیشه 

حرفت واسم مهپ نیست چون بالاخره هرکس یه گذشته ایی داره..

آره، گذشته اصلااااا مهم نیست😁😁 پس بریم هر کاری دوست داریم بکنیم، مثلا بریم با پسر مردم و سرکارشون بذاریم، بریم مثلا آدم بکشیم، بعد که پول دیدیم وا بریم و بگیم گذشته‌‌مون مهم نیست، الان دیگه پاکم، تا ماه قبلم توی کف استادمون باشیم😁😁 نه جانم نه عزیزم، فکر نکن خیلی زرنگی، کارما و کائنات دقیقا یه آدم زرنگ مثل خودت سر راهت قرار میده که بتونه قشنگ دورت بزنه و بپیچونتت🥰🥰😘😘

به هر حال هنوز بچه مدرسه اس هستی دیگه نمیدونم چرا دنبال توجیهی! در ضمن دو بار پسر رو تو کوچه دیدن حر ...

من حتی تو کوچم باهاش حرف نزدم😂

درضمن دنبال توجیح نیستم از وضعم راضیم

2810