2777
2789
عنوان

بله رو دادم💍

| مشاهده متن کامل بحث + 11282 بازدید | 334 پست
فهمیدم😂😂فاصله سنی زیاد اذیتت نمیکنه؟

نه یکی از معیارام بود چون

میترسم ولی

اخه مرد پختیه میترسم از رفتارام بفهمخ

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر
خودت 18 نامزدت 35😐😐😐مگه ترشیده بودی که با این اختلاف ازدواج کردیچندسال دیگه تو اوج جوونی هستی و ا ...

وای من ۲۷ سالمه خواستگارم ۳۸ میگم پیر پسره و فاصله سنیمون زیاده برم دودستی بچسبمش تا یه دهه هشتادی قاپش نزده😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر مرد سن بالایی پخته نیستا

موافقم بات مثل دوست پسر قبلیم

اما چون بالغ شدن و موقعیت خوبی دارن جذاب تر از پسرای ۲۰ سالن

۱۸ سالمه

نمیتونی بری تو همون گروهو پیامای خودتو حذف کنی؟ 

کجا گروه داشتید؟ 

واینکه   «سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن» شما با گفتنت انگار بیشتر نامزدتو به شک مینداری که حتما یه چیزی بوده که از ترسش اومده جلوتر میگه... 

با اینکه خودم این روابط رو کاملا پوچ و مسخره و وقت تلف کن میدونم.. اما همه هم اینو میدونیم که تو این دوره اکثریت دخترا و پسرا این رابطه ها رو تجربه کردن (منظورم در حد همون دوستیه) 

مطمئن باش همسر شما که تو این سن باید آدم پخته ای باشه، با شنیدن چنین چیزی نامزدی بهم نمیزنه.. 

و اینکه چنین خانواده ای مطمئنا قبل از ازداوج تحقیقات لازم رو کردن و اومدن جلو.. 

بعد اینکه شما ک داری نانزد میکنی چرا باید هنوز اونارو فالو داشته باشی یا اونا فالوت داشته باشن و منا ...

من فالوشون ندارم🤦🏻‍♀️

من گفتم دوستام از وقتی فهمیدن با پسر معروف حاجی نامزد کردم

اومدن خاستگاریم بااوم سرد شدن استوریامو لایک نمیکنن

فک میکنم اشتباه متوجه شدی

وای من ۲۷ سالمه خواستگارم ۳۸ میگم پیر پسره و فاصله سنیمون زیاده برم دودستی بچسبمش تا یه دهه هشتادی ق ...

واقعا دهه هشتادیا رد دادن😐😐

من خودمم دهه هشتادیم ولی بقیه رو میبینم

پشمام میریزه😐😂 دهه شصتیا و هفتادیا باید زودتر

اقدام کنن وگرنه هشتادیا نمیزارن چیزی بمونه🤣

باید با پسرای کوچیکتر از خودتون ازدواج کنین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
نمیتونی بری تو همون گروهو پیامای خودتو حذف کنی؟ کجا گروه داشتید؟ واینکه «سری که درد نمیکنه دستمال ...

نه اخه بعد اینکه لفت دادم دیلیت اکانت زدم

تو تلگرام بود‌ گروهمون

و درمورد تحقیقاتم باید بگم به احترام و ابدوی مامان بزرگم اومدن

واقعا دهه هشتادیا رد دادن😐😐من خودمم دهه هشتادیم ولی بقیه رو میبینمپشمام میریزه😐😂 دهه شصتیا و هفت ...

والا من همه خواستگارام یا ازم کوچیکترن یا خیلی بزرگتر متعادل نیستن شوهر کنم ۳۰ تا ۳۷ ساله بهم میخوره اونام میرن خواستگاری دهه هشتادیا😂😑🤦‍♀️

با خیلی خیلی مذهبی اذیت نمیشی ازدواج کنی ؟بعدم مگه نامزدت چه موقعیتی داره که بقیه حسادت کنن عزیزم ؟

پسر حاجی خودش حاجی

تو شهر معروفن طلافروشن اجدادی

شاید منم بودم حسودی میکردم اگه این خاستگار برای اونا میومد بالاخره ادمیزاده...

اونم منی که تا چند ماه پیش درگیر دوست پسر ۳۸ سالم بودم

کی بیکاره راجبه تو حرف بزنهالکی فکرای بیخود نکن چیزیم با همسرت نگوخوشبخت باشی عزیز

مرسی قشنگم❤️🥰اما بالاخره شیطان همیشه ادمو گول میزنه

والا من همه خواستگارام یا ازم کوچیکترن یا خیلی بزرگتر متعادل نیستن شوهر کنم ۳۰ تا ۳۷ ساله بهم میخوره ...

در حد 2 یا 3 سال کوچیکتر اشکال نداره. ولی فاصله های عجیب غریب اینجوری خیلی بده. همشم بخاطر اوضاع اقتصادی همه از ترس بی پولی اینجوری ازدواج میکنن. پول حیاتی شده 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
2810