2777
2789
عنوان

بله رو دادم💍

| مشاهده متن کامل بحث + 9019 بازدید | 317 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر فقط جاست فرند بوده چیزی نیست مهم نیس استرس نداشته باش

چیز خاصی نبوده یعنی رابطه جنسی نبوده

ولی میترسم اخه من قبلا با این دوستای قبلیم یه گروه دخترونه داشتیم

من تمام چت و ویسام داخلش هست🫠

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر

دوستان وای منم دوستم رفته تمام گذشتمو برام شوهرم گفته بود اوقت دوست بودیم بازم شوهرم منو خواست اومد جلو جون میداد برام ولی بعدش همش عوض میشن ولی هیچ وقت گذشتمو نمیگ

2805
تورو خدا دعا کن منم عشقم بیاد خواستگاریم و بهم برسیم 🤍توبه کن و از حضرت فاطمه بخواه کمکت کنه و برات ...

قربونت بشم🤍🥲هرچی خدا بخاد همونه قشنگم

اینم بگم بدم میاد بگم نامزدم یا آقامون یا همسری😆من صداش میکنم حاجی🥰بس شمام صداش کنید حاجیپ.ن.پ: خا ...

اینستا دلیت اکانت کن

همرو بلاک کن بکش کنار ازشون 

اتفاقی نمی‌افته نترس

خوشبخت باشی عزیزم❤️

آدمارو با گردش زمان بشناس، نه چرخش زبان...

مبارکه من اصلا بعضیارونمیفهمم جاست فرنددیگه چیه مگه توایران زندگی نمیکنید دیگه بادخترام نمیشه رفاقت کردچه بریه به پسرا

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
دوستان وای منم دوستم رفته تمام گذشتمو برام شوهرم گفته بود اوقت دوست بودیم بازم شوهرم منو خواست اومد ...

خیلی بده🤦🏻‍♀️میترسم

اخه خانواده نامزدمم خیلی خیلی مذهبین

از گذشتم میترسم

پایدار و خوشبخت باشی 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
گلم برای چی نگه؟؟؟اگه آدمی که انتخاب کرده باشه آدم درستی باشه باید بدونه که گذشته این آدم بهش هیچ رب ...

نه عزیزم.هیچ روانشناس و روانپزشکی توصیه نمیکنه تو گذشتتو بگی .گذشته ماله خودته آینده مال این اقاس آینده بهش خیانت نکنه.چرا باید شرمنده ی گذشته ای باشه که مال خودش بوده

اینم بگم بدم میاد بگم نامزدم یا آقامون یا همسری😆من صداش میکنم حاجی🥰بس شمام صداش کنید حاجیپ.ن.پ: خا ...

اولا مبارک باشه خخیلی دعام کن بشه و اینکه دوما خوشگلن ارتباطتو بشدتتتتتتت با دوستات کم کن لزومی هم نداره حاج آقاتونو ببری پیش دوستات راز هاتم به هیچ کس نگوووو اصلا

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
2810