2777
2789
عنوان

یه همسایه داشتیم می‌گفت بچه هامو با کفگیر میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه ما دهه شصتیا طبیعیه 😁

دهه شصتی نیستم ولی قبول دارم😂

خصوصا مگس کش قرمزه که وقتی مامانم ورمیداشت اول من فرار میکردم بعد مگسا🥴

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

احیاننن اون مادر من نبوده 

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
2805
کفگیر که درد نداره😁

دوست داری روت امتحان کنم😁؟ 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

منو به قصد کشت میزدنالان انقدر سردم بهشونحالا کی ضرر کرد؟

دقیقا من خودم خیلی از این خطرناک وحشتناک دارم یادم میاد ازش متنفرم میشم ولی بازم میگم مادرانه اشکال نداره

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
کفگیر استیل درد نداره ؟؟؟

اگه دردشون میگرفت دیگه اون همه شیطونی نمیکردن که بزنتشون. 

البته بعضی خانما هم مشکل روانی و اعصاب دارن، بچه رو سر هیچ و پوچ میزنن 

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

دقیقا من خودم خیلی از این خطرناک وحشتناک دارم یادم میاد ازش متنفرم میشم ولی بازم میگم مادرانه اشکال ...

یبار کلاس پنجم بودم بابام انقدر شدید منو زد که چشمم کبود شد تا چند روز سرفه میکردم و خون دماغ شدم شدید

بعد منو همونجور برد زیر دوش بخاطر خون دماغ اما کتکاشو ادامه داد

خیلی شبا با این خاطرات گریه میکنم با بابام قطع ارتباط کاملم 

مامانمم خیلی سردم بهش زنگ نمیزنم مگر اینک خودش زنگ بزنه

یبار کلاس پنجم بودم بابام انقدر شدید منو زد که چشمم کبود شد تا چند روز سرفه میکردم و خون دماغ شدم شد ...

منم برعکس مامانم بد به حدی کتک می‌زد که صورت در خون می‌شود سفیده ی چشمم خون میشد واقعا خیلی بده من خودم شبا تا صبح با گریه میخوابیدم

2810