2777
2789
یعنی دکتر زنان بهت یه سونو نداده؟ازمایش چی دادی ک میگه نرماله😐😐😐از هورمون و... میگه نرماله😐؟مثلا ...

نه متاسفانه گفت چون مجردی طبیعیه😭چندتا ازمایشم بود

به نظرتون من الان برم سونو یا ام ار ای؟

چرا اخه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اینکارا میکنم فایده نداره ۶،۷ساعت درد وحشناک تحمل میکنم به مرور کم میشع

میفهمم چی می‌کشی پریودی های منم مثل کابوس بودن با خونریزی شدید لباسمم خراب میشد الان خداشکر حاملم راحتم از شرش

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

2805

اینو میبینی نمک دریاس خودم درست کردم.موقع پریودی استفاده میکنم..عالی فقط رو شکمت نزاری چون هم درد رو زیاد میکنه هم خونریزی رو.روش بشین یا بزار کمرت

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

بخاطر اندومتریوز پریودتون قطع شده؟

نه بابا

پریودای من همیشه سر وقت و... بود

فقط مشکلم درد بودش

با دارو تحت نظر دکتر قطع کردم

چون اخراش دیگ واقعا عذاب اور شده بود دردای پریودم

مسکن های قوی درمانگاه هم جوابگو نمیشدن

از کم به زیاد میره لامصب دردش

به مرور

یعنی دکتر زنان بهت یه سونو نداده؟ازمایش چی دادی ک میگه نرماله😐😐😐از هورمون و... میگه نرماله😐؟مثلا ...

منم پریودم خیلی بد بود ۱۰ روزم خونریزی میکردم مشکلی نداشتم نرمال بودم الکی بنده خدارو نترسون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

نه متاسفانه گفت چون مجردی طبیعیه😭چندتا ازمایشم بودبه نظرتون من الان برم سونو یا ام ار ای؟چرا اخه ؟

برو سونو بده فعلا تو 

تحت نظر یه دکتر درست حسابی باش 

از این دری وریا زیاد بهم میگفتن

چه ربطی به مجردی داره!!‌

منم سنم کم بود حالیم نبودش

بی سواد تر از قشر دکتر زنان نیست اصلا

اگر تهرانی

دکتر معرفی کنم

منم همینجوری بودم تا ۳۰ سالگی ینی فکر کن ۱۵ سال بیشتر ۱۷ سال درد میکشیدم ب خودم میپیچیدم ی روز خسته شدم از درد رفتم دکتر گفت آندومتریوز داری کیست داری زخامت رحمت نازکتر از طبیعیه تخمدانات پلی کیستیکه زخیره تخمدان پایین احتمال بارداری خیلی کمه‌ و .... خیلی دیر رفتم زودتر میرفتم میتونستم تخمک هامو فریز کنم شما زودتر برو درد غیر طبیعی نشونه یه مشکل هشت

خیلیییی زیاده جوری که انگار دارم زایمان میکنم ۲تا شیاف پشت سرهم گذاشتم بعد ۲ساعت یذره کم شداز شیافم ...

عزیزم شما وضعیتت طبیعی نیست، چکاو رفتی؟ چرا انقد درد میکشی؟ روز اول درد رو همه دارن ولی با یه مسکن خوب میشی، اگه نمیشی یه جای کار میلنگه

شاید کیست یا اندومتریوز باشه پیگیر باش تا درمان بشی و انقد اذیت نشی

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
برو سونو بده فعلا تو تحت نظر یه دکتر درست حسابی باش از این دری وریا زیاد بهم میگفتنچه ربطی به مجردی ...

به متاهلی ربط داره اگه قبل پریودت هر روز رابط داشته باشی باعث میشه دهانه رحمت راحت تر باز بشه همون‌جور که میدونی تچ پریودی دهانه رحم یک سانت باز میشه دردش هم مال همینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810