2777
2789
رحم و سیکل پریودی انقد فایده برای خانم ها داره از نظر روحی زیبایی چهره سلامت بدنپیگیر اصلاح سبک زندگ ...

بخدا از همون ۱۳سالگی که شدم دردش وحشتناک بود مثل الانم که ۲۰سالمه 

بدنم کشش این همه درد نداره

عزیزم ی روش فوریکیسه اب داغ یا حوله داغ بذار رو باسنتمطلقا رو شکمت نذار دردت بیشتر میشه چون انقباضات ...

جدا؟من همیشه میزارم رو شکمم

پس الان امتحان میکنم خداکنه بهتربشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای دقیقا منم همین الان تایپیک گذاشتم که چیکار کنم برا پریودیم کم شه خسته شدم منم والا خیلی سخته😫اصلا دوست ندارممفنامیک اسید بخور حموم برو خونریزیت کم میکنه و زودتر قطع میشه

حتما چیز فایده داری هستش توی بدن شما خانمها چرا اقایون ندارن به داده های خداوند کاری نداشته باش ضرر ...

تنها فایدش درده عین خرر

از کار و زتدگی افتادن

بعدش برای تولید مثله که بچه توش نگه داشته بشه من بچه نمیخوام چرا الکی هرماه درد بکشم

2805
دردت چقدره؟مسکن میخوری؟اگر زیادهاون تاپیکم ک زدم درد شدید پریود و اندومتریوز رو ببین

خیلیییی زیاده جوری که انگار دارم زایمان میکنم ۲تا شیاف پشت سرهم گذاشتم بعد ۲ساعت یذره کم شد

از شیافم بدم اومده دیگه چندشم میشه

غیر قانونیه فکر کنم والا منم پریود ک میشم همینو میگم میگم کاش رحممو در بیارم بندازم جلو سگگگگگ🌝

بخدا من جدی دارم میگم

من ن قصد ازدواج دارم ن بچه اوردن

الکی واسه چی درد بکشم هرماه😭😭

بخدا از همون ۱۳سالگی که شدم دردش وحشتناک بود مثل الانم که ۲۰سالمه بدنم کشش این همه درد نداره

من خودمم دردای بدی دارم با وجود دو تا زایمان .

اما خل خودم متوجه میشم یه ماه هایی که بحث سردی و گرمی رو رعایت میکنم بهترم یا مثلا میگن هر شب یه مقدار بالاتر از لگن خود لگن و ران ها رو با روغن سیاه دانه چرب بکنید نزدیک پریودی سردیجات مثل ماست و شیر و این ها مصرف نکنید روز پریود یه کاچی مقوی و پر و پیمون بخورید خداییش اگر همون روغن مالی رو هر شب در طول ماه رعایت بکنی اگر دردت از سردی بدن باشه بهبود رو حس میکنی.اما شما حتما به چکاپ هم برو یه سونو بده ببین چه خبره 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
خیلیییی زیاده جوری که انگار دارم زایمان میکنم ۲تا شیاف پشت سرهم گذاشتم بعد ۲ساعت یذره کم شداز شیافم ...

چک بشید از نظر اندومتریوز

چکاب سونو اینا قبلا دادید؟؟

من نوشتم اگر تاپیکمو بخونید...۳ سال منو بردن اوردن نفهمیدن اندومتریوز دارم

چون سونو هام نرمال بودن سالمه سالم

اخر فهمیدم اندومتریوزم سر دردام

البته من شیاف حساسیت داشتم

منو با گریه میبردن تا درمانگاه

چقدررر مسکن تزریق میکردم

چک بشید از نظر اندومتریوزچکاب سونو اینا قبلا دادید؟؟من نوشتم اگر تاپیکمو بخونید...۳ سال منو بردن اور ...

سونو ندادم ولی ازمایش دادم گفتن نرمالی

منم دردم جوریه میپیچم تو خودم فقط 😭

2810