2777
2789

شوهرم چند ماهه گوشش به زبون خانوادش شده؛هرچی اونا میگن قبول و باور میکنه انگار زبونم لال داره با امام صحبت میکنه هرچی میگن میگه چشم در حالی ک تا قبل این اصلا اینجوری نبود همیشه باهاشون دعوا داشت هیچوقت باهاشون کنار نمیومد…حال زندگیم خیلی بد شده دائما میاد سر خونوادش با من دعوا میکنه؛به خونوادم بدبین شده همش گلایه میکنه ازشون،رفت امد نمیکنه به رفتن منم گیر میده

میدونم خانوادش کاری میکنن که با فامیلای من قطع رابطه کنیم چون خودشون با همه قطع ارتباطن خیلی بیش از حد حسادت دارن به این موضوع

توروخدا بگین از چه دعایی نتجیه گرفتین واسه این شرایط میترسم برم پیش دعانویس همچین چیزیو بگم نتونه کاری کنه الکی پول بگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چه وضع وحشتناکی . دعا چیه ریسه این موضوع رو پیدا کن حلش کن

ریشه اش اینه که خونوادش یه حسادت شدیدی دارن نسبت به من و خانوادم حس میکنن پسرشونو ازشون گرفتیم واسه همین همه ی تلاششون رو میکنن ک منو خونوادمو از چشمش بندازن که موفق هم بودن

ریشه اش اینه که خونوادش یه حسادت شدیدی دارن نسبت به من و خانوادم حس میکنن پسرشونو ازشون گرفتیم واسه ...

خانواده شوهر منم همینن.

عزیزم توروخدا بیا تاپیک آخرم 

امروز شش تا تاپییک زدم تموم شد نمیشه دیگه بزنم 

میشه برام تاپییک بزنی لینک تاپییکمو بذاری بیان نظر بدن 😞

ببین یه چله میفرستم برات اگه کسی برات دعا کرده یا هرچی گره رو باز میکنه

خودم ازش نتیجه دیدم.نرو پیش دعا نویس 

من رفتم برای همین موضوع هیچ تاثیری که نداشت هیچی یه جنم اومد تو خونه ام خیلی اذیتم کرد با همین چله ازش شرش راحت شدم