2777
2789
عنوان

خوابیدن تا یک بعد از ظهر در بارداری ضرر داره 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 43 پست
من بچه اولم و ۱۹ ساله م بود ..شوهرم میرفت سرکار میخوابیدم تا نزدیکایی که بیاد😂😂 مثل خرس میخوابیدم ...

منم 19سالمه خود شوهرم ده میره سرکار میگه بخواب بخواب منم که میخوابم تا یک

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از وقتی حامله شدم خوابم زیاد شده

شمام همش به زایمان فک میکنی استرس میگیری یامن فقط اینم؟؟

راسی نینی دخمله؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
2805
شمام همش به زایمان فک میکنی استرس میگیری یامن فقط اینم؟؟راسی نینی دخمله؟؟

دو ماهشه جنیستشو نمیدونم 

نه الان زیاد فکر نمیکنم بهش با اینکه خیلی میترسم شاید از ماه هفت استرس بگیرم 🤣🤣

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

منکه دو تا بچه دارم ساعت ۱ بیدار میشم چی بگم 😂😂😂

صبحونه نمیدی بهشون؟

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

منکه دو تا بچه دارم ساعت ۱ بیدار میشم چی بگم 😂😂😂

ببخشید شما کاربری صبور ۷ نیستید؟

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی

نه عزیزم بگیر بخواب که بعد زایمان یه ساعت خواب آرزوت میشه من الان ۴ ماهه خواب بهم حروم الهی شده همین امروز صبح داشتم گریه میکردم این بچه ونگ ونگ الان که ریده تو اعصابم و خوابم خودش تخت گرفت خوابید یانی نفرت پیدا کردم از این زندگی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
2810