2777
2789
عنوان

اکسم گریه کرد تا ولش کنم🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2566 بازدید | 55 پست
خودش بهم گفت پیش دعانویس هم رفتم اونم گفت حتی بخاطر این طلسمه بخت منم بسته شده گفت نمیتونی با هیچکس ...

ایشون چند سالش بود وقتی با شما آشنا شد و الان چند سالشه؟

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بمیرم واسه دلت 🫂

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

خودش بهم گفت پیش دعانویس هم رفتم اونم گفت حتی بخاطر این طلسمه بخت منم بسته شده گفت نمیتونی با هیچکس ...

بابا خودتو با اینپچیزا گول نزن، ببخشید ولی خیلی بی عرضه تشریف داره

خودتو با طلسم گول نزن 

شاید واقعی باشه ولی احساسات ادمو تغییر نمیده

من نمیگم دوست نداره ولی بازیچه نشد

چیزی ک تموم شده تمومه 

خانواده خیلی مهمه

فک نکن عشق میتونه کافی باشه

اگ تو بری تو اون خانواده ممکنه کلی ضربه بخوری

پس به فکر کنکورت باش

کسی ک تورو بخواد جلو خونتون چتر میزنه زمین زمان بهم میزنه تو میگی طلسم؟

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

هیچ چیز مشخص نیس

از  هز کسی هر چیزی ک بگی بر میاد

شما بین حقیقت این مسله و دروغش موندی 

بیا به خودت یه تایمی استراحت بده ! یه مدت نرو سمتش ب خودت بگو یه مدت ب خودم استراحت میدم

برای روشن شدن حقیقت باید یکم پیشرفت کنی 

باید چند پله بری جلو تا یکم روحت اروم باشه... 

بعد جسمت و روحت قوی کن تا ادامه بدی و تکلیفت مشخص شه

این حرفای من وقتی روت اثر میزاره ک اراده کنی

نگا کن اون تونست 

توام میتونی  اول ب خدا بعد به زانوهات تکیه کن و پاشو از این مرحله کنکور بگذر و همه چی و ب زمان بسپار 

تا اطلاع ثانوی پیگیر کسی نشو ببین چجور میشه

و منی ک بعد ۵ سال تموم شد؛پسرا خیلی راحت تر باهاش کنار میان متاسفانه ولی این درد برای ما قرار نیست ه ...

پسرا بیشتر از دخترا زجر میکشن 

اگ برات زجر نکشیده دلی نمیخواستت

چون با چشم دیدم پسری ک یکیو میخواسته چیکارا میکرده:)

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
طلسم داره

بیخیال خودش بی عرضه بوده دقیقا همکلاسی منم همین شرایطو داشت طرف یه ماه تمام شرکت خوابید و چند نمونه دیگه 

میگی طلسم چون دلت نمیخواد باور کنی دوس داشتنش الکی بوده یاحتی اگه واقعی ادم بی عرضه ای بوده و شک نکن چند وقت دیگه عین چی پشیمون میشه شاید چن سال دیگه توهم بافوش دادن خودتو از چشش ننداز چون چیزیو تغییر نمیده فقط خودتو از چشش میندازی که بگه کارخوبی کردم باهاش کات کردم

پسرا بیشتر از دخترا زجر میکشن اگ برات زجر نکشیده دلی نمیخواستتچون با چشم دیدم پسری ک یکیو میخواسته چ ...

میگفت که زجر کشیده چه ها ک نکشیده ولی قبول ندارم چون راحت گذاشت رفت حتی تلاش نکرد درستش کنه؛اکثر اطرافیانم توجه کردم پسرا واقعا راحت کنار اومدن یک در هزار پیش میاد دلی بخواد و تظاهر نبوده باشه