2777
2789
عنوان

پدرم میگه شوهرتو میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 125 پست
😔😔😔 شوهرم اخلاقش داغونه ذاتش خرابه نمیتونه درست بشه تند و تیزه دست بزن رو داره نمیدونم چیکارکنم ب ...

اگه بری پزشکی قانونی وقتی کتکت زد و چند بار بری دیگه میگن تعادل روانی نداره هم مجبوره مهریه بده هم مجبوره حضانت بده 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی حقیقتا خیلی میترسم کل دارایی من از اون زندگی ۵۰۰ هزار تومنه این دوتا بچه رو چیکارکنم خرج می‌خ ...

بزار بگه قوی باش آخه چرا اینجوری ای؟ ی سر برو دادگاه خانواده ببین چ‌خبره چجوری از مردا مهریه میگیرن نفقه میگیرن هر سال نفقه افزایش میدن اجرت المثل میگیرن واس دوتا فحش و کتک چ دیه هایی میگیرن 

شوهر تو آدم نیست باید بندازیش زندان پدرشو دراری

اگه بری پزشکی قانونی وقتی کتکت زد و چند بار بری دیگه میگن تعادل روانی نداره هم مجبوره مهریه بده هم م ...

اشتباه کردم نرفتم هی گفتم این ضربه ها تو سرمه حاشون مشخص نیست هی کتک خوردم و خوردم و خوردم 

2805
اینبار باید جدی صحبت کنم اگه قبول نکنن مجبورم خودمو بکشم

به جای اینکه واقعا انجامش بدی آخرین بار که گفتن بگو خودت رو میکشی تهدیدشون کن 

یا بگو هم خودم و هم دوتا بچه هم اون نره خر و میکشم قشنگ بزن به سیم آخر چون هی کوتاه اومدی

بعدم بابات فکر میکنه چون هربار میگه میکشم تو کوتاه میای لابد دوستش داری که برات جونش مهمه

یه بار بگو اگه تو نکشی و طلاق منم نگیری خودم میکشمش

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
اشتباه کردم نرفتم هی گفتم این ضربه ها تو سرمه حاشون مشخص نیست هی کتک خوردم و خوردم و خوردم

حالا دفعه بعدی که زد یا الان اگه کبودی و اینا داری برو پزشکی قانونی فقط اصلااااا نزار بفهمه رفتی 

الان فقط سرم باد کرده و کمرم درد میکنه و جای چنگش رو گلومه

همین الانم میتونی بری پزشکی قانونی میفهمه

و دستت رو حائل سرت کن که رو دست جاش بیشتر مشخصه 

جداشو بذار بابات شوهرتو‌بکشه فکر بدی نیست همزمان از شر دوتا از آدمای سمی زندگیت خلاص میشی

بابام خوبه😔 اذیتم نکرده هیچوقت اتفاقا خیلی بچهامو دوست داره فقط میگه چون خیلی اذیتت کرده نباید بزارم همینجوری بره دنبال عشق و حالش باید تقاص پس بده

خودت که تحمل کردی ولی این آدم قطعا بچه هاشم میزنه

اونارو نجات بده نزار دست این روانی بمونن

از بیرون خیلی خوبه همچین خودشو ریلکس میگیره اما منو اطرافیانی ک باهاش معاشرت داریم میدونیم چه جونوری ...

خوب تو که میدونستی چه جونوریه چرا دوتابچه آوردی اونها بدبخت کردی

میدونم حرفهام فایده ای نداره

ولی دلیلشو میخوام

2810