2777
2789
عنوان

پدرم میگه شوهرتو میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 125 پست
😔😔😔 شوهرم اخلاقش داغونه ذاتش خرابه نمیتونه درست بشه تند و تیزه دست بزن رو داره نمیدونم چیکارکنم ب ...

عزیز من دو تا بچه رو از کجا آوردی؟همونجا باید بری دنبال هزینه هاشون.اگه خوب بود چند تا بچه داشتی؟چجوری موقع بچه آوردن به هزینه ها و شوهر داغون و دست بزنش فکر نمیکنید آخه؟ تلخه ولی نتیجه عمل بدون فکر نیست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باورت میشه اگه میرفتم برای شکایت باید یک روز درمیان پزشک قانونی بودم

عیب نداره بزار بندازنش زندان 

نترس جرات داشته باش مقابل ظلم کوتاه نیا مقابل ظلم و ستم باید وایسی ن از روی ترس هی تو سری بخوری

تو تا ته شکایت نرفتی وگرنه پدرشو درمیارن 

2805
اره دقیقا میگن ما آبرو داریم بس کن تحمل کن سر و صورتشون رو میریزن تو هم چنان اخم میکنن

لطفاااااا حداقل شکایت کن دیگه نزنه

مگه تو باغ وحش زندگی میکنی این حیوون وحشی هی بهت حمله کنه

آبرو مهم تره یا تو ؟

پدرت اصلا لیاقت اینکه بهش بگی پدر رو داره؟

اگر امثال تو تحمل نکنن همچین مرد های هاری پیدا نمیشن

میدونه دم نمیزنی واسه همون زورش و به رخت میکشه

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
اره دقیقا میگن ما آبرو داریم بس کن تحمل کن سر و صورتشون رو میریزن تو هم چنان اخم میکنن

واست مهم نباشه . والا واس من برعکس بود شوهرم مریض بود بیکار شد بابام هی میگفت جداشو پیش مردم زشته 😐😐 انقدر اذیتم کردن قید همشونو زدم . مگه چند سال زنده ای ک بمونی و کتک بخوری بخاطر حرف بابات ؟؟ دفعه بعد گفت میکشمش بگو عرضه داری طلاق منو بگیر اول . بعدم برو بکش منم راحت میشم . 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
انقد گفته ک بدجور ترسیدم نشستم فقط خار شدن و ذره ذره آب شدنم رو میبینم

میشه انقد نری تو نققش قربانی و بقیه رو مقصر نکنی؟ اینجا چقد دارن بهت راهکار میدن فقط انگشت اشاره ات طرف یکی دیگس

اگ بخوایی خودتو نجات بدی میتونی

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
اینبار باید جدی صحبت کنم اگه قبول نکنن مجبورم خودمو بکشم

خدایاااااا 

ببین ما ی تازه عروس تو فامیل داشتیم ی کمی جر و بحث کردن چنتا فحش و  ی سیلی شوهره بهش زد ب قرآن قسم حدود هفت هشت سال پیش پنج میلیون دیه گرفت 

میشه انقد نری تو نققش قربانی و بقیه رو مقصر نکنی؟ اینجا چقد دارن بهت راهکار میدن فقط انگشت اشاره ات ...

میدونی حقیقتا خیلی میترسم کل دارایی من از اون زندگی ۵۰۰ هزار تومنه 

این دوتا بچه رو چیکارکنم خرج می‌خوان پدرشون هم حاضر نیست هزار تومن بده میگه مفت و پتی برید

2810