2777
2789
عنوان

پدرم میگه شوهرتو میکشم

1501 بازدید | 124 پست

خانوما من تو زندگیم خیلی اذیت میشم ۹ ساله حداقل هفته ای یکبار وحشتناک کتک میخورم اگه یکم ناخوش باشم شوهرم سریع منو میگیره ب باد کتک دیگه خسته شدم کل بدنم درد میکنه افسرده شدم میخوام جدابشم بابام میگه جدا بشی شوهرتو با یه گلوله میکشم انگار ک بخواد منو بترسونه فکر جدایی نکنم

بچها من خیلی داغونم روحی و جسمی میگم شاید تا ۲۰ ۳۰ سال دیگه نمردم تا کی کتک بخورم بداخلاقی تحمل کنم 

۹ ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم کوچیکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
برو اقدام کن برای طلاق به پدرت هم بگو من جلوتر از تو میکشمش انقدر که کتکم زده و اذیتم کرده

نمیدونم چیکارکنم بچهامم کوچیکن خودم دارم نابود میشم زیر مشت و لگد بخدا فامیلهاشون هیچکدوم باهاش رفت امد ندارن بس که بداخلاقه همه رو رنجونده انگار ک فقط من محکومم ب تحمل 

من بودم اول تلاشمو میکردم شوهرمو خر کنم اگه نمیشد جدا میشدم به پدرت بگو هر کار میدونی درسته انجام بده   شوهری که نمیخوایش مرده و زنده چه فرقی داره  پدری هم که اینقدر بیفکره خودش میدونه و نتیجه کارهاش فقط به فکر خودت و بچه هات باش  بزار بکشه دیه بده بره زندان قصاص بشه  بچه کوچولو نیست که نگرانش باشی   فقط خودت و بچه هات 

نمیدونم چیکارکنم بچهامم کوچیکن خودم دارم نابود میشم زیر مشت و لگد بخدا فامیلهاشون هیچکدوم باهاش رفت ...

چقد عجیبی اینهمه سال کتک خوردی براش پرونده درست نکردی حداقل برای وقتی ک‌خواستی طلاق بگیری راحت جدا شی

برای طلاق اقدام نکن شماولی چرا برای کتک هاش شکایت نمیکنی چن بار دیع بده آدم میشه بعدهم حضانت بچه ها ...

میدونی چرا شکایت نمیکنم؟ چون فقط میزنه تو سرم تا ردی نمونه 

یا گلومو فشار میده تا پای مرگ میرم بعد ولم میکنه

2810