2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا اینقدر خونه گرم نگه میدارم بیرون نمیبرمش حموم هم نبردمش دیروز خیلی خوب بود گفتم خداراشکر تا شنب ...

عجله نکن منم هشت ماهگی واکسن شش ماهگی زدم

این ماه آذر بگذره سرماخوردگی کمتر میشه چرا خودتو عذاب میدی 

2805
عجله نکن منم هشت ماهگی واکسن شش ماهگی زدماین ماه آذر بگذره سرماخوردگی کمتر میشه چرا خودتو عذاب میدی

واقعا عزیزم مرسی گلم خیالم یه کم راحت شد همش استرس دارم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
مرسی عزیزم لطف کردی

خواهش میکنم نمیدونم شما متولد چندی ولی اگه یادتون باشه حول و حوش سالهای۷۲ یا۷۳ اینا واکسن اومد... اون موقع بچه رو تو ۴الی۵ سالگی بهش واکسنا رو زدن

منم همون موقعا یادمه حتی بدو تولدِ الان رو تو چهارسالگی زدم هیچ مشکلیم پیش نیومده نگران نباش

استرس براتون سمه خصوصا که به آقا کوچولوتون شیر میدید

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
نترس من پزشک فوق تخصص کودکان تو بیمارستان بهرامی تهران بهم گفت ،شما اگه دوست داری زودتر بزن

مرسی گلم نه منم میزارم کامل خوب بشه بعد میزنم 

خواهش میکنم نمیدونم شما متولد چندی ولی اگه یادتون باشه حول و حوش سالهای۷۲ یا۷۳ اینا واکسن اومد... او ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی جوابم دادی خدا خیرت بده 

آخه اینجا میگفتن دیگه تاثیر نداره یا تو اینترنت نوشت نهایت تا یک ماه میشه عقب انداخت

آها یه چیزی بگم از مرداد شروع کردن به زدن واکسن پنوموک که از همین سرماخوردگی های خلطی و عفونی تا حدودی جلوگیری میکنه

اگر برای بچه شما نزدن به دکترش بگو به صورت آزاد براش بنویسه

۳ مرحله س ۲ماهگی۴ ماهگی و یک سالگی

البته یه دونه هم هست پرونازه از اون کامل تره

من پنوموک رو دو مرحله برای بچه م تزریق کردم البته تو بهداشت خدا رو شکر هیچ عوارضی نداره هیچی

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
آها یه چیزی بگم از مرداد شروع کردن به زدن واکسن پنوموک که از همین سرماخوردگی های خلطی و عفونی تا حدو ...

یه بار پرسیدم بهداشت گفت برا دوماهگی هست 

2810