2777
2789

۵ سال باهاش بودم نه خیانت کردم نه چشمم چرخید نه ازش چیزی خواستم نه بد دهن بودم نه بی خانواده بودم نه ی دختری بودم که تو پارتی و مهمونی همش مسته

آخرش انقدر کاراش اذیتم کرد جدا شدم.علتشم این بود که اون مست میکرد و سیگار زیاد میکشید و برای آینده کاری نمیکرد منم خیلی صبر کردم و دیدم عوض نمیشه

آخرش که جدا شدم من بد شدم و پشتم گفته من نباید میگفتم فکر آینده نیست و بعدم بهش بی احترامی کردم نرفتم ببینمش و اگه جایی من باشم اون نمیاد

آخرش من بده شدم .هیچوقت حلالش نمیکنم دلمو بد شکست 

الانم رفته مشروب و سیگارو ترک کرده در صورتی تو رابطه بود من خودمو کشتم گفت نمیتونم ترک کنم

خیلی نامرد و دروغ گو بود همیشه میگفت در ی صورت از من ناراحت میشه و دست میکشه اونم خیانته

من بهش هیچوقت خیانت نکردم ولی اون به راحتی از ۵ سال رابطه دست کشید و زندگیشو میکنه من هنوز قلبم سنگینه

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  

وقتی ازش جدا شدی چشمتو باید بهش ببندی

بعدم اون زمان با شما نتونست الان با ی نفر دیگ توسنت

مجرد بود بهت خیانت نکرده ک 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی ازش جدا شدی چشمتو باید بهش ببندیبعدم اون زمان با شما نتونست الان با ی نفر دیگ توسنتمجرد بود بهت ...

شماها قلب ندارید واقعا

در حق من ظلم کرد 

۵ سال منو نگه داشت هر موقع میرفتم هر کاری میکرد برگردم ولی تغییر نمیکرد

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  
2805
شماها قلب ندارید واقعادر حق من ظلم کرد ۵ سال منو نگه داشت هر موقع میرفتم هر کاری میکرد برگردم ولی تغ ...

تورو نگه نداشت تو موندی 

برای زندگیت تلاش کردی درست نشد رها کردی

ن تو مقصری ن اون 

قلبم دارم اتفاقا منم ادم بیخود هزاران بار قلبم شکست بارها برگشتم و خیانتم دیدم

ولی برای تو خیانت نیست مجرد بوده بهت تعهدی نداشته زندگیشو از اول ساخته 

رفتن تو باعث شده ب خودش بیاد

تورو نگه نداشت تو موندی برای زندگیت تلاش کردی درست نشد رها کردین تو مقصری ن اون قلبم دارم اتفاقا منم ...

وقتی نمیدونی قضاوت نکن با دروغ نگهم داشت و شبیه هیچکدوم حرفاش نبود

این اگه بد نیست چی بده

شماها قلب ندارید واقعادر حق من ظلم کرد ۵ سال منو نگه داشت هر موقع میرفتم هر کاری میکرد برگردم ولی تغ ...

توام رهاش کن 

یهوو بخودت میایی میبینی سالها گذشته تو فکر اون ادم بودی 

و مریضو افسرده شدی

بخدا بخاطر خودته وگرنه ک ن من تورو میبینم ن زندگی میکنم جات

میتونمم بشینم با تو بگم ظالم بود تو مظلوم 

ولی دردیو دوا نمیکنه این حرفا

بخودت بیا و زندگی کن

توام رهاش کن یهوو بخودت میایی میبینی سالها گذشته تو فکر اون ادم بودی و مریضو افسرده شدیبخدا بخاطر خو ...

چجوری فراموش کنم؟