2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم خانم های متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 85 پست
میدونی از وقتی همین ۲تا کلمه شعارگونه رو هزاران جا گفتین ،سنگ رو سنگ بند نشد، بیشتر از ۶۰درصد زندگیا ...

نمیشه گفت تو طلاق 80 درصد خانم ضربه میخوره. 

زندگی ها و آدم ها متفاوتن. 

همچنین کسی به طلاق تشویق نکرد. 

بالأخره سفر حج هستش و بهتره با رضایت انجام بشه تا ناراحتی پیش نیاد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
😂😂😂

حالا اگه اسی تا قم بخاد بره با مامانش همه میگم وایی نرو شوهرت راضی نیست ، مثل دیشب که خانوم با دوستاش رفت باغ 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

چرا دوس نداری باهاشون بره؟ بخاطر خرجو مخارجش میگی؟ بعد یه سوال مگه الان شوهرت بخاد بره با اونا میفرستنش؟ اوناک قبلا ثبت نام کردن و تاریخاشون فرق میکنه همچین چیزی ممکنه؟ 

و کاش دلیل مخالفتتو بگی، دوس نداری با مامان باباش بره؟ یا بخاطر مخارجش؟ 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
حق با همسرته چرا نره چرا نباید بره ؟

عزیزم من ده ساله ازدواج کردم زبونم مو در آورده یه مسافرت قشمی کیشی جایی بریم قبول نمیکنه ،بعد میخواد این همه هزینه سفر بده من اصلا راضی نیستم

اولا خودشون میتونن برن ولی اگر نمیتونن یا سخته براشون شوهرتون ببره . زندگی رو با مخالفت الکی تلخ نکن ...

برا خانم که هست مخصوصا با وجود بچه..یه شرایطی پیش میاد که همسر میگه برو هر کار علاقه داری انجام بده اما با بچه نمیشه..باید مواظبش باشی و نمیتونین بگین خودت بچه آوردی مسئولیتش با خودته چون این خواست هم پدر بوده هم مادر...پس مرد هم نباید فکر کنه هرررجا دوست داره میتونه بره و رضایت همسرش هیچ اهمیتی نداره..

ولی درمورد ایشون پیشنهادم اینه که حتما همراه همسرش بره...

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
حالا اگه اسی تا قم بخاد بره با مامانش همه میگم وایی نرو شوهرت راضی نیست ، مثل دیشب که خانوم با دوستا ...

این بنده خدا یا مرده یا واقعا رد داده

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
2810