2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دوست صمیمیت بهت ضربه میزنع

| مشاهده متن کامل بحث + 11766 بازدید | 297 پست
میترسم بعدا پشت سرم بگن فکر کرده کیه شوهرش چیه از اینا میترسم

عزیزم بزار هر چی میخواد بگه پشت سرت !این حرفا رو بزنن پشت سرت خیلی بهتر از اینه که بهت خیانت شه و ازت به عنوان یه زن کم عقل و بی سیاست یاد شه که زندگیشنو دو دستی تقدیم به نفر دیگه کرد و درس عبرت واسه بقیه باشی.محکم باش ،رو نده بهش.داستان واقعی شبیه جریان شما خوندم آخرش به خیانت کشونده شد .یه کم عقل داشته باش بنظرت دختره ساعت هشت صبح برای دیدن تو که رفیق صمیمیشی و هر حالتشو دیدی آرایش می‌کنه و تیپ میزنه؟معلومه که نه واسه شوهرت این کارو می‌کنه.دمشوذقیچی کن تا اون زندگیتو نابود نکرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای کاش می‌توانستم من خاک برسر روشو ندارممم

درو که میتونی باز نکنی؟؟دستات که چلاغ نیست؟؟خب به مادرشوهر و شوهرت بسپار در و باز نکن.خودتم باز نکن،اینقدر دربزنه تا جونش بالا بیاد.بگو خونه نیستیم ،اگه گفت ماشینتونو دیدم بگو ماشین ما نیست و همچنان در و باز نکن یا اصلا جوابشو نده.ببین شوهرت بهت اخطار داده ما هم داریم می‌دیم دیگه بستگی به خودت داره.قطعا دختره یه چراغ سبزی نشون داده که شوهرت اینجور میکنه.

ما تو خانواده مذهبی بزرگ شدیم شوهرمم همینجور و حجاب واسمون مهمه یه بار که با شوهرم می‌رفتیم دور دور خواهرمم بردیم .خواهر در کمال پر رویی روسریشو جلو شوهرم در آورد ،خواهری که هر جا می‌ره چادر از سرش نمیوفته،منم رابطمو باهاش به صفر رسوندم ،الان فقط خونه بابام میبینمش،نهدمیرم خونش نه رو میدم بیاد خونم،یه کم عرضه داشته باش دختر،این روزا خواهرا به هم رحم نمیکنن تو از دوست توقع داری.

خانوادش خیلی به خانوادم خوبی کردن میترسم اونا ناراحت بشن😭😭

درک ،درک ،هر کی میخواد ناراحت شه مهم زندگیته،بخدا الان نمیفهمی داری چه ظلمی در حق خودت میکنی،این انگلو از زندگیت دور کن.

چه طرز صبحت کردنه من به اندازه ناراحت هستم شما خواب باش لطفاً

عزیزم والا ما از سادگی شما اعصابمون به هم ریخته.خودتم تقصیر نداری به احتمال زیاد مامانت ساده و خوش قلبه که اینم صفت خوبیه اما نه در حدی که زندگی خودتو نابود کنی.

انقد میترسم از این اتفاق دارم دیونه میشمی جوری به خودش میرسه انگار عروسیه با تیشرت و شلوار بخدا از ا ...

اسی اگه خودت نمیتونی چیزی بگی، راجع به دوستای الکی شوهرت یه دعوای ساختگی بین خودتون تعریف کن  که اومده خونتون و رنجیدید و دعوا کردید و بگو بعدش قول دادیم هیچ کدوم با دوستامون داخل خونه رفت و امد نکنیم

و واقعا هم همینه، جای دوست داخل خونه نیست، برا بیرونه! 

اگه واقعا بخوادتت خارج از خونه هم میخواد نخوادم که تموم میشه دیگه

و یا به شی وهرت بسپر از اتاق بیرون نیاد و سردی شو نشون بده، بعد بگو فلانی راحت نیست، خلاص

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
نه اصلا خیلی ساده بود اون موقع

دختر تو مارو گرفتی؟؟

طرف هر روز صبح ارایش  زیاد میکرده

تیپه اونجوری میزده میومد جلوی شوهرت 

تو متوجه نشدی قاپه شوهرتو میخواد بزنه 

اگه شوهرت نمیگفت وشصتتو خبردار نمیکرد 

میدیدی شدی 

ادم اضافی زندگیه اونا چی؟؟؟

حتما بایدشوهرت میگفت عزیزم تا تو بخودت بیای؟

تازه بجای اینکه تو طلبکار باشی

وایسادی ازش عذرخواهی میکنی؟؟؟

دختر تو مارو گرفتی؟؟طرف هر روز صبح ارایش زیاد میکردهتیپه اونجوری میزده میومد جلوی شوهرت تو متوجه نش ...

آخه فکرش رو هم نمی‌کردم 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

اسی اگه خودت نمیتونی چیزی بگی، راجع به دوستای الکی شوهرت یه دعوای ساختگی بین خودتون تعریف کن که اوم ...

تاپیک بعدیو ببین

تو که فقط داری میگی روم نمیشه، آخه چی بگم 

همین که بجای یه حرکت انتحاری اومدی اينجا تاپیک زدی یعنی عمرا کاری کنی 

قشنگ زندگیتو خراب میکنه یه کینه از شوهرت به دلت میزاره میره شوهر میکنه ،تو میمونی و تنهاییت 

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
تو که فقط داری میگی روم نمیشه، آخه چی بگم همین که بجای یه حرکت انتحاری اومدی اينجا تاپیک زدی یعنی عم ...

تاپیک بعدی اسکرین چتامونه