2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دوست صمیمیت بهت ضربه میزنع

| مشاهده متن کامل بحث + 6994 بازدید | 279 پست
من که باور نکردم تاپیکت رو یه جور خیلی حرص دراری بود حرفات اگه دروغ بگی ایشالله واقعا سرت بیاد آخه ک ...

اگه راست بگم چی ..؟؟ اون وقت راضی سر تو بیاد تا باور کنی؟ مثلاً دروغ بگم که چی بشه؟ 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه راست بگم چی ..؟؟ اون وقت راضی سر تو بیاد تا باور کنی؟ مثلاً دروغ بگم که چی بشه؟

البته ایشالا که هیچ وقت سرت نیاد عزیزم چون من دلم نمیاد برای هم نوعام این اتفاق بیوفته 

2805
اخلاقت مثل خواهرمه برای همین حرص میخورم.البته‌ اون الان عاقل شده بعد مدت هاااااااااا.

خدا کنه ک منم عاقلللل شممم

آخه خود شوهرم هم خونه میمونه دوستم پیش شوهرم راحته با تیشترت و اینا میگم نکنه بهش چشم دارههع

ببین شوهرت با زبون بی زبونی گفته بهت ولش کن دا 

حتما دوستت بهش مثلاً حرفی زده اشاره ای کرده ولش کن

واقعا خسته نباشی ،شوهرت به وضوح اعلام کرده که دوستت داره از پشت بهت خنجر میزنه و شما باز خودتو به اون راه زدی؟؟!!! احتمالا ناز و عشوه ای از دوستت دیده که اینجوری هشدار داده بهت،خواهشن تا شوهرت از راه بدر نشده این دوستت رو دیگه راه نده

غصه نخور گلم ایشالا حل میشه خدارو شکر که شوهرت پا بده نیست و باهات در میون گذاشته مبدا بخوای باهاش ب ...

عزیزم اتفاقا اعلام کرده که بعدا چیزی شد بگه من که گفتم خودت توجه نکردی،وای این مردا یه موجوداته عجیبین که

آخه خود شوهرم هم خونه میمونه دوستم پیش شوهرم راحته با تیشترت و اینا میگم نکنه بهش چشم دارههع

رابطه ی صمیمی و 14 ساله م رو با دوستم قطع کردم چون دوستم چندین مرتبه اومد خونمون و حس کردم حریم ها رو رعایت نمیکنه. زندگیت رو حفظ کن 

رابطه ی صمیمی و 14 ساله م رو با دوستم قطع کردم چون دوستم چندین مرتبه اومد خونمون و حس کردم حریم ها ر ...

بهش پیام دادم تاپیک بعذیم عکس گذاشتم 

بهش پیام دادم تاپیک بعذیم عکس گذاشتم

الان پیام هاشو خوندم. اصلا برات مهم نباشه، دوست منم عین همین دوست شما پیام میداد. اگر دوستت واقعی باشه، زندگی شما براش مهمتره مطمئن باش حرف شمارو گوش میده و بیرون ارتباط میگیره. خیلی کار درستی کردی چون همسزتون هم بهتون گفت رضایت نداره.

2810