2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دوست صمیمیت بهت ضربه میزنع

| مشاهده متن کامل بحث + 6994 بازدید | 279 پست
اصلا میگم خونه نیستم هم میاد اول صبح نمیزارخ راحت باشیم برای شرایطم زاااار زاررر گریه میکنم

خب خودت نذار ، بگو شوهرم درمورد تو فکرای بدی کرده اما من باور نکردم و پشتت در اومدم دیگه اینجا نیا اصلا دوست ندارم دوستیمونو خراب کنیم اما شوهرم اصلا از تو خوشش نمیاد 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون روتین پوستی داره زیاد لباس میخره و لاغرعشوهرم گیر داده به من این کارا رو انجام بده مرد چمیدونه ا ...

پای اون سلیطه رو قطع کن. خیلی دیر به فکر افتادی خیلی،همین الانشم شوهرت رفتارا و حرفاش عوض شده ، یکم بیشتر ادامه پیدا کنه چنان ضربه ای میخوری که نمیفهمی از کجا خوردیش.

خیلی زود رابطه اتو تموم کن

عزیزم اصلنم به تراپی نیاز نداری 

اولا صبح ها که بیدار میشی ارایش کن و به خودت برس لباس های ست خوشگل جذب بخر لازمم نیست گرون باشه ارزونم هست و بپوش برای شوهرت 

شب ها که میخوابی به پوستت برس و همیشه خوشبو باش 

غذاهای خوشمزه درست کن تزیینش کن و اون دوست دم بریدتم دیگه خونت راه نداره

والا من یه دونه دوستم ندارم...دوست بد جایگاهی نداره

به شوهرت چشم داره اگرر دمشو قیچی نکنی فردا اتفاق بدی افتاد نشینی افسردگی بگیری

2805

ببین خاهرشوهرت بهت داره میفهمونه ک داری دسی دسی مقدمات خیانتوفراهم میکنی بعدش هرچقدرم به شوهرت اعتمادداشته باشی بازم مرده شهوت داره  ودراین مواردبه مردانمیش اعتمادکرد شایدنسبت ب دوستت حسی تودلش بیادبعدم ک میگی دوستت اونجوری داره جلوشوهرت آزادانه لباس میپوشه شایدتودلش چیزی باشه هاا ب فکرزندگیت باش بعدخودت پشیمون میشی ازماگفتن بود😥دیدم ک میگم😔

داری با دستهای خودت زندگیت رو خراب می‌کنی دخترجان!

بعد از ازدواج رفت و آمد هر روزه با دوست معنی نداره!! چه برای مرد چه برای زن.چه معنی داره دوست آدم هر روز بیاد خونه مشترک زن و مرد!!!!؟؟؟؟ محدود کن رفت و آمدت رو.نهایتا ماهی یکی دو بار همو ببینید اون هم زمانهایی که همسرت خونه نیست میتونه بیاد خونه شما.گاهی هم بیرون از منزل دیدار کنید.به دوستتون وانمود کنید وقت ندارید و ماهی یک الی دو بار کافیه برای دیدار.گاهی همین رفت و آمدهای افراطی باعث ویرانی زندگی مشترک میشه.جدی بگیر حرفم رو

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
من یه روش کات با دوست بهت میگم‌امیدوارم به دردت بخوره اول بهش بی محلی کن و جواب تماس و پیام هاشو نده ...

مرسی حتما انجامش میدم ببینم میشه 😭😭

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

بعضی موقع ها شوهرم میگه این نمی‌زارم باهم تنها باشیم همش میترسم شوهرم چشمش دنبال اون باشه بالاخره مر ...

راست میگه خب ادم یوقتا بچه ی خودشم نمیزاره تنها باشه مزاحم رابطه خصوصیش میشه مجبوره بزارش خونه پدرومادرش

داری با دستهای خودت زندگیت رو خراب می‌کنی دخترجان!بعد از ازدواج رفت و آمد هر روزه با دوست معنی نداره ...

حس میکنم از حرف شوهرم الآنم در حال ویران شدنه زندگیم ...

خاک تو سر بی عرضه اتحقته شوهرت با دوستت بخوابه درسی بگیری از این‌اتفاقبی عرضه چلمنگ گیج

چه طرز صبحت کردنه من به اندازه ناراحت هستم شما خواب باش لطفاً 

میترسم بعدا پشت سرم بگن فکر کرده کیه شوهرش چیه از اینا میترسم

همیشه هستن این جور آدما..هر جایی بری یه نفر هست که پشت سر آدم حرف بزنه.مهم اینه که دوستت بفهمه کارش درست نیست.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
راست میگه خب ادم یوقتا بچه ی خودشم نمیزاره تنها باشه مزاحم رابطه خصوصیش میشه مجبوره بزارش خونه پدروم ...

اره واقعا ولی دوستم واقعا سیریش حتی اگه خودم بودم به درک می‌رسیدم ولی اون انگار نه انگار 

این پیام رو بفرست

سلام

پیام دادم بگم دیگه مایل نیستیم تو خونه همو ببینیم ، دوستی دوران مجردی ام با الان فرق داره ،

شرایطم تغییر کرده ورفت و امدت نظم زندگیمو به هم زده

اگر میخوای فقط ماهی یکبار هماهنگ میکنیم جایی بیرون همو ببینیم اگر نه که خدانگهدار.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
این پیام رو بفرستسلامپیام دادم بگم دیگه مایل نیستیم تو خونه همو ببینیم ، دوستی دوران مجردی ام با الا ...

👍👍👍👍

2810