2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دوست صمیمیت بهت ضربه میزنع

| مشاهده متن کامل بحث + 6502 بازدید | 268 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین شوهرت میخواد نزاره این ادم زندگیتونو خراب کنه بهرحال مردا میلغزن

شوهرم منو دوست داره با عشق ازدواج کردیم ولی اگه دور و بری ها بزارررن خب حرف بدیع مرد به زنش بگهه از دوستت ضربه میبینی 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

ای کاش می‌توانستم من خاک برسر روشو ندارممم

پس رک بگم منتظر باش دفعات بعد تو تخت خوابت ببینیش

در برابر فرد بی حیا مثل خودش باش

زن نیستی اگه همین الان قطع رابطه نکنی

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
2805
بهش بگو از این به بعد بیرون قرار بذاریم عزیزم فلانی یعنی همسرتون معذب میشه

نمی‌دونم بخدا از این که به خودش میرسه صبح زود میاد آتیش میگیرم 

میترسم بعدا پشت سرم بگن فکر کرده کیه شوهرش چیه از اینا میترسم

سرد باش سرد رفتار کن

تو به فکر این هستی که فردا پشت سرت حرف میزنن؟ مردم تو هر حالتی یه حرفی دارن که بزنن

ولی زندگیت مهم تر از این حرفاست

شوهرم منو دوست داره با عشق ازدواج کردیم ولی اگه دور و بری ها بزارررن خب حرف بدیع مرد به زنش بگهه از ...

با عشق ازدواج کردن مهم نیست ، عشقو تو زندگی نگه داشتن مهمه.

شوهزت بهت اخطار داد ، همه ی ما هم بهت اخطار دادیم ، دیگه اگه دست بکار نشی واقعا خودت با دستای خودت شوهرتو انداختی تو بغلش

با شوهرم رفتیم سینما بعد می‌گفت با پرویی چرا منو نبردی نمیبخشمت گفتم ببخشید دیگه زن و شوهری هیچ جا ن ...

😑😑😑

اسی یااینایی که الان میگم انجام میدی یا آدرستو گیر میارم میام یه دل سیر میزنمت

فردا دروباز نمیکنی تلفنم جواب نمیدی،نزدیکای ظهر بهش زنگ بزن بگو ببخشید حالم خوب نبود قرص خورده بود خواب بودم تاالان،بعد خواست بیاد خونتون بگو شوهرم قراره مهمون براش بیاد،پسر دایی ای پسر عمه ای کسی،بیا بریم بیرون همدیگرو ببینیم،کلا سعی کن فقط بیرون باهاش درارتباط باشی و این ارتباطو ذره ذره کمش کن

پس رک بگم منتظر باش دفعات بعد تو تخت خوابت ببینیشدر برابر فرد بی حیا مثل خودش باشزن نیستی اگه همین ا ...

انقد میترسم از این اتفاق دارم دیونه میشم

ی جوری به خودش میرسه انگار عروسیه با تیشرت و شلوار بخدا از این ش.ورت کنی ها میپوشع باسنش بزرگ دیده شه به جون مادرم قسم

استارتر عزیز

اهل قضاوت نیستم اما با توجه به توصیفات شما، دوستت چشمش همسر شمارو گرفته و کم کم داره راهشو باز میکنه. 

و شماهم داری همراهی اش میکنی. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
😑😑😑اسی یااینایی که الان میگم انجام میدی یا آدرستو گیر میارم میام یه دل سیر میزنمتفردا دروباز نمیک ...

همین کارو میکنم دیگه جوابش رو نمیدم چون طاقت ندارم اینجوری نارو بخورم منی که تو دلم هیچی نیست یکسال تمام همینجوری گذروندم هر وقت دلش خواست اومده 

هشت صبح آرایش غلیظ می‌کنه میاد خونمون با بادی شلوار یا کراپ و شلوار منم تازه از خواب بیدار شدم خودم ...

یعنی چی واقعااا 

اول خواستم بگم خیلی بی درک و شعوره بعد دیدم نه ربطی به درک و شعور نداره اون قصدش چیز دیگه ایه🤦🏻‍♀️

قبل از اینکه دیر بشه و زندگیت از هم بپاشه یکاری کن

آیفونو از برق بکش 

گوشیاتونم خاموش کن 

یکی دوبار که اومد دید درو باز نمیکنید دیگه نمیاد 

واسه چی انقد بهش رو میدی؟

اگه بازم اومد بهش بگو شوهرم دوس نداره باهات در ارتباط باشم.

آوردن دوست و رفیق به خونه اشتباهه 

اگه رفاقتی هست باید بیرون از خونه باشه.

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
انقد میترسم از این اتفاق دارم دیونه میشمی جوری به خودش میرسه انگار عروسیه با تیشرت و شلوار بخدا از ا ...

وای دختر تو واقعا احمقی ، رفیقت علنا داره جلو شوهرت عشوه میاد و تو عین یه دختر ساده نشستی میگی : پشت سرم حرف میزننن ، دوستم ناراحت میشهههه

نکن  به هم بزن دوستیت رو  من از خواهر ضربه خوردم  همش میومد خونمون یا خونه اقام کم کم صمیمی شدن میگفتم رابطشون خواهر و برادریه تا گندش در اومد زندگیت رو دوست داری بیخیال دوستت شو. من اوایل شوهرم میگفت نزار خواهرت بیاد خونمون گوش ندادم دعواش کردم که خواهرمه  نگو بعدش که من رو تخت بیمارستان بودم شوهرم به خواهرم پیشنهاد رابطه داده بود خواهرم هم زیادی راحت بود پیش شوهرم به شوهرم میگفت چشم عسلی

انقد میترسم از این اتفاق دارم دیونه میشمی جوری به خودش میرسه انگار عروسیه با تیشرت و شلوار بخدا از ا ...

ببخشید ،باید عقلت کم باشه اگه یه دقیقه دیگه این دوستی ادامه دارشه

همین الان زنگش بزن و برای همیشه ازش خداحافظی کن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
2810