2777
2789

بچه ها من ی دوستی داشتم قبل ازدواج مثل خناهر بودیم هر شب خونه همدیگه می‌خوابیدیم یک سره پیش هم بودیم 

بعد من یکساله ازدواج کردم اون هنوزم مجرده از خواب بیدار نشده مستقیم میاد خونه مادرشوعرم هم شغلش ی جوریه یا خونست یا زود میاد خونه دوست نداره میگه نزار بیاد دوستم دختر بدی نیست شوهرم هم بهش اعتماد دارم ولی چند روز پیش بهم گفت از دوستت ضربه بدی میخوری حالا بیین دیگه ی جوری شده از چشمم افتاده دلم نمی‌خواد بیاذ اونم اصلا درک و اینا ندارع از خواب که پا میشه میاد خونه ما چیکار کنم بچه ها دلم نمی‌خواد اینجوری شع

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
شوهرت مگه شغل نداره؟ نمیره بیرون ینی از قصد میمونه؟

نه شغلش ی جوریه که زود میاد خونه تا ظهره بیشتر اوقات هم خونست 

میخواد تنها باشی شوهرت حسودی میکنه همین

آخه خود شوهرم هم خونه میمونه دوستم پیش شوهرم راحته با تیشترت و اینا میگم نکنه بهش چشم دارههع

ببین یه یه مدت خیلی کمتر جوابشو بده  به هیچ وجه دیگه پیام‌هاشو سین نکن،وقتی میاد دم در خونه مادر شوهرتم بگو تا کسی که درو باز می‌کنه بگه که فلانی نیست رفته بیرون خودش دیگه می‌فهمه نمیاد

آهان اشتباه نوشتی مادر شوهر.   

ببین اگه شوهرت خوشش نمیاد ممکنه چیزی دیده ازش حتما گوش کن به خاطر حفظ زندگیت . چون کن دختر داییم اوایل زندگیم اینجوری بود باهم جون جونی بودیم.شوهرم بهم گفت دیگه نزار بیاد خوشم نمیاد کلی با شوهرم دعوا کردم که من زن مستقلیم شاغلم اختیار دارم .تا اینکه شوهرم پیام‌آور بهم نشون داد

شوهرت درست میگه.این خاله و خاله بازی تو بعد از ازدواج محدود کن.یعنی چی که تا از خواب پا میشه هلک و ه ...

خونه مادر شوهرم نه خونه خودم اشتباه تایپی بود ولی شوهرم خونست 

2810