2777
2789
عنوان

پدر و برادر شماهم با هم درگیرن

181 بازدید | 11 پست

؟؟؟

من یه مشکل خانوادگی دارم 

پدرم با برادرم مشکل اساسی داره بخاطر شغلش

املاک کار میکنه، بابای من حرص میخوره چرا نمیری تو مغازه من کار کنی چرا باید اجاره بدیم مغازه رو 

بعد دعواهاشونم شدیدهه پدرمم دیابت داره نباید حرص بخورهه

دیشب خیلی گریه کردم داداشم تو شب بارونی از خونه زد بیرون

دوست ندارم همسزم بدونه جز ناراحتیش چیز دیگه نداره 

دیشب انقدر گریه کردم هی میگفت چی شده چیزی نگفتم

تو اوج خوابش پاشد بغلم کرد بوسم کرد انقدر نوازشم کرد تا خوابم ببره چجوری خودمو آروم کنم😭

همش میترسم پدرمو از دست بدم یا برادرم براش خدایی نکرده اتفاقی بیفته

پدر و برادر شما هم انقدر با هم در گیرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بابا و برادر من خیلی بیشتر از این با هم درگیرن

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

من نه تنها پدر و برادرم با هم در گیرن دوتا هم خواهر دارم مجردن اونا هم با پدرم در گیرن به خدا دیگه خسته شدم پدرم از هممون یه مریض روانی ساخته دیروز دست خواهرامو گرفته از خونه بیرون کرده بیچاره ها از سر ناچاری چهار ساعت تو حیاط تو سرما موندن بعدش رفتن تو خونه لعنت به اعتیاد لعنت به پدر معتاد💔 

منم خدایی دارم...😊

همیشه

هر روز هر ساعت

بزرگ ترین مشکل زندگیمون

دقیقا هم سر مغازه

البته اصلا باهاش حرف نمیزنیم. چون ادم نیست. فقط مثل شمع داریم اب میشیم.هر بارم که حرف میزنیم یه دعوای خیلی بدی میشه

بابام حرص میخوره چند میلیارد مغازه رو داده دستش. ماهی حداقل ۱۰۰ میلیون درامد اونجاست. ولی هزار تومن پس انداز نداره. یه ماشین نداره هنوز

کلی ادم اونجا کار می کنن و کیف و حال یه عمر پس انداز و زحمت ما رو میخورن و خودش ول خیابون

اصلا نه متوجه میشه نه میشه باهاش حرف زد

خاکبرسر بی لیاقتش فقط