2777
2789

تو تایپیکارثی قبلی خوندممم ک عفونت میره تو خون

من ۴ روز پیش از دندونام عکس گرفتم دکتر گفت عفونت داره و ب عصب رسیده اون روز هنوز ورم نداشت فقط درد دکتر اموکسی کلاو و مترونیدازول داد هر ۸ ساعت فرداش اندازه یه گردو پایین لثه ام ورم کرده دارم داروها رو میخورم

یعنی ممکنه وارد خونم بشه عفونت؟؟؟

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
نه بابا بستری نمیشیمگه پانسمان نکرد بعد دارو داد؟

ن گفت اول دارو بخور ب دندون دست نرده اصلاا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن گفت اول دارو بخور ب دندون دست نرده اصلاا

اولین باره اینطور چیزی میشنوم چه خودم چه مادرم عفونت داشت دندونمون پانسمان کرد بعد دارو داد تا هفته بعد پرش کرد اون دوره من ورم و سنگینی داشتم جوری که غذا نتونستم بخورم فقط مایعات

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

2805
نه فقط چرک خشک کنا رو مرتب دو هفته ،هر چقدر دکتر گفت بخور از همین امروزخوب میشهمنم دتدون عصب کشی کرد ...

شک بشه بعد ولی تو تایپیکای قبلی مفتن عفونت وارد خون میشه و مغز🥲من هنوز عصب کشی نکردم آخه گفت اول دارو بخور عفونت خ

اولین باره اینطور چیزی میشنوم چه خودم چه مادرم عفونت داشت دندونمون پانسمان کرد بعد دارو داد تا هفته ...

من هنوز عصب کشی نکردم آخه گفت اول دارو بخور عفونت خشک بشه بعد 

شک بشه بعد ولی تو تایپیکای قبلی مفتن عفونت وارد خون میشه و مغز🥲من هنوز عصب کشی نکردم آخه گفت اول دا ...

اونا که دکتر نیستن

تو به حرف دکترت گوش کن داروهاتو به موقع بخور 

چرک خشک کن مهمه که سر ساعت بخوریش

هیچی نمیشه نترسداروهات مرتب بخور یدونه هم دهان شوی پرسیکا بخر که معجزه هست خوب میشی

باشه مرسی

چرک خشک کنا رو بخوراگه نشاسته داری بزار اونجا که باد کرده چند بار تو طول روز بزار تا نیم ساعت بمونه ...

نشاسته خشک؟

اونا که دکتر نیستنتو به حرف دکترت گوش کن داروهاتو به موقع بخور چرک خشک کن مهمه که سر ساعت بخوریش

اموکسی کلاو و باید با معده پرخوری ولی مثلا نصفه شب می یفته ساعتش یا دم صبح چیکار کنم بخورم با معده خالی؟؟

اموکسی کلاو و باید با معده پرخوری ولی مثلا نصفه شب می یفته ساعتش یا دم صبح چیکار کنم بخورم با معده خ ...

به اندازه یه کف دست نون بخور قبلش حتما

خودمم ۴ صب همینکارو میکردم چون ساعتش بد بود 

دکتر گفت اینو

به اندازه یه کف دست نون بخور قبلش حتماخودمم ۴ صب همینکارو میکردم چون ساعتش بد بود دکتر گفت اینو

باسه مررررسی

2810