عزیزم فقط سر مزار نیست سر مزار همه میان حتی غریبه تو بهتره همیشه هواشو داشته باشی چون دیگه هرگز آدم سابق نمیشه و از ته دل نمیخنده...
کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ... جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
۲ساله بابامو ندارم اینقدر دلتنگشم که میخام بمیرم بعد رفتنش دنیای منم رفت...فقط زندگی میکنم و روزا رو ...
من گاهی به ثانیه ای میگم الان دق میکنم اما زنده ام هنوز ... حسود نبودم اما حسود شدم ب هرکسی ک بابا داره
کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ... جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
بگو خدا به دلت آرامش و صبر بده.وقتی بابام فوت شد مادر شوهرم میگفت بسه کم گریه کن وای خدا روانی میشدم باحرفش.گفتم منی که این همه با بابام بودم چجور میتونم گریه نکنم
دوست صمیمی بوده اما از بعد کرونا و ازدواج کردین رابطه امون کم شد
حالا گاهی بهش زنگ بزن یا گاهی دعوتش کن .من خودم بشخصه بعد از بابام خیلی تنها شدم