2777
2789

میخوام برم سر مزار پدر دوست صمیمیم 

نمیدونم چی بگم ارومش کنم 

میترسم چیزی بگم حالش بدتر شه

تسلیت و...معمولی فقط بگم یادلداری چطور بدم؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

هیچی آروم نمیکنه، چون یه تیکه از وجود آدم خاک میشه

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی آروم نمیکنه، چون یه تیکه از وجود آدم خاک میشه

اون که البته 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
2805

هیچی نگو فقط بغلش کن 

والا هر چی میگفتن یک‌تیر ب قلبم بود 

سر خاکسپاری برادرم که ب دختر عموم سپردمنذارربهم دست بزنن از جا دو متر میپریدم انقدرربدنم تنش داشت 

میدونم از لطفشون هست اما واقعا گاهی نمیشه 

در حد تسلیت و غم اخرتون باشه بسه 

برمیگشتن میگفتن فراموش میکنید و عادتومیکنیدددلم‌میخواست جفت پا برم تو صورتشون

فعلا امضا ندارم

ببین در واقع مرگی وجود نداره ، در واقع مردنی وجود نداره ، همه ما انسان ها روح خداوند هستیم که فقط توسط لباس جسم احاطه شدیم 

بعد از به اصطلاح مرگ روح خداوند به خدا بازمیگرده ، همه ما روزی باید لباس جسم رو ترک کنیم و روح خدا رو بهش پس بدیم 

من از نظرم مرگ اینجوریه 

گمشده گمشده گمشده گمشده گمشده گمشده   دوست صمیمی بچگیام اسمش شقایق هست و اسم پدرش دانش    لطفا اگر خودتون هستین یا میشناسیدش بهم بگین🥺 ❌❌جهت اطلاع این اکانت رو یکی از دوستام داده دستم اکانت خودم نیست🥰♥️
اون دیگه توی آغوش خدا آروم خوابیده فوت بر اثر سرطان بود

ممنون انشالله همه رفتگان  روحشون اروم و شاد 

ببین در واقع مرگی وجود نداره ، در واقع مردنی وجود نداره ، همه ما انسان ها روح خداوند هستیم که فقط تو ...

اره ولی ادنی که از دست داره نمیتونه منطقی و اینطوری فکر کنه 

بهصوص اکر پیر نباشه پدرش 

خدا رحمتش کنه 

جنت مکانش باشه البته این تو زبان ترکی بهتره 

شما بگو بهشت جایگاهش باشه

آره بهتره هیچی نگی بغلش کنی بهترینه

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
هیچی نگو فقط بغلش کن والا هر چی میگفتن یک‌تیر ب قلبم بود سر خاکسپاری برادرم که ب دختر عموم سپردمنذار ...

همین بعصی کامات ازار دهنده هستن

ممنون از راهنماییت پس میگی بغلش نکنم ؟

من ب یکی از دوستام ک مادرش فوت کرده بود دلداری میدادم 

خودش پیام میفرستاد ک حالم بده 

و من وقت میزاشتم بهش دلداری میدادم

کار هرروزم همین بود زنگ نیزد صجبت میکردم

تا اینکه ی بار گفت تو مادرت زنده ست داغ ندیدی مثل من بدونی حالم چقدر بده

بعد من دقت کردم هر سری صحبت میکردم میگفت تو مادرتو داری تنها نیستی 

ببین من حتی بخاطر این روز مادرو اصلا استوری نمیزاشتم ک دلش نشکنه بگه مادر نداره

باز ی بار دیگ گفت داغدیده رو هیچ کسی جز داغ دیده درک نمیکنه 

همه ماهام ی روز میریم ی روزی خیلیام مثل من بی مادر میشن

هیچی دیگ کلا نخواستم باهاش حرف بزنم

نوک زبونش نمیومد ک الهی تو داغ نبینی بقران ازش بدم اومده بود

من زنگ میزد تلاش میکردم ارومش کنم تا ی سال تموم پای دردودلاش میشستم اخر هر حرفیم میگفت مادرت هست نمیفهمی چی میکشم 

نمیگفت خدا مادرتو نگهداره 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
2810