2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دچار محرومیت هیجانی میشه

یه پژوهشی انجام شده روی نوزاد میمونا که بهشون غذا و اینا میدن ولی هیچ کس در آغوش نمیگرت شون ، نوزادای میمون ها مردن از محرومیت عاطفی!

اینو گفتم که سطح اهمیت ماجرا دستتون بیاد😅

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

نیاز به ارتباط از نیاز های مرتبط با بقا هست مثل خوراک میمونه 

صد سال پیش یه محقق تصمیم گرفت روی نوزاد ها این آزمایش رو بکنه که اگر فقط به شکمشون و نظافت شون رسیدگی بشه بدون کلام و بدون عشق ورزی آیا میتونن زبان مادری رو یاد بگیرن یا نه ؟ 

نتیجه این شد که اون نوزاد ها تا چهار ماهگی بیشتر زنده نموندن و مردن 

نیاز به ارتباط یک نیاز واقعا جدی برای انسانه ، پس آسیب روانی کمبود این نیاز خیلی جدی تر از چیزیه که فکرشو بکنی 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
دچار محرومیت هیجانی میشهیه پژوهشی انجام شده روی نوزاد میمونا که بهشون غذا و اینا میدن ولی هیچ کس در ...

وای چه عجیب که دو تامون اینو نوشتیم 😅 ولی اونی که من خوندم تحقیق روی نوزاد بود 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
وای چه عجیب که دو تامون اینو نوشتیم 😅 ولی اونی که من خوندم تحقیق روی نوزاد بود

نه روی نوزاد انسان نبوده توی هیلگارد هم هست😂😂😂

شما رشته تون روانشناسی هست؟

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
نه روی نوزاد انسان نبوده توی هیلگارد هم هست😂😂😂شما رشته تون روانشناسی هست؟

تا جایی که یادمه اونی که من خوندم انسان بود چون اساسا میخواست نتیحه تحقیق این باشه که زبان یاد میگیرن یا نه 

نه روانشناسی نخوندم شما چی ؟ 

در اینده حس فرزندی و مادری بینشون وجود نداره فرزند حس اینکه یه مادر داره رو نمیگیره و احساس وابستگی و دوست داشتنی شاید نداشته باشه و اگرم داشته باشه درصد کمی هست مثل اینکه فقط به بودن یه فرد تو زندگیش عادت کرده

اینطور بچه ها در اینده ممکنه خیلی بی احساس و سرد باشن و چون کمبود محبت دارن تو خیابون از این و اون گدایی محبت کنن

من مامانم بهم هیچ محبتی نمیکرد حدی یه بوس با اینکه بابام هوام رو داشت و تمام محبت هایی که مامانم نمیداد رو خودش بهم میداد ولی الان یه ادمی هستم که چون اوایل شوهرم بهم محبت میکرد به شدت بهش وابسته شدم یه ادم اعتماد به نفس پایین  یه جورایی گدای محبت وابسته و متاسفانه الان منم شدم یکی مثل مامانم که بلد نیس محبت کنه بچه هام دوستم ندارن به باباشون چسبیدن دارم بچگی های خودم رو میبینم 

2810