2777
2789
عنوان

خواستگارم رفت و پشت سرشم نگاه نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 111 پست

یعنی تو جلسه اول در مورد خونه حرف زدید عجب

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

زندگی و تجربه بهم یاد داده...

مردی که اهل ازدواج باشه و عاشق واقعی  نمیذاره کار به 6 ماه بکشه چه برسه به 3 سال...

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند تا اشتباه داشتی:

نباید ۳ سال رابطه ادامه میدادی وقتی می‌دیدی تمایل نداره بیاد خواستگاری

نباید اصرار می‌کردی بیاد خواستگاری و باید با دل خودش میومد

مامانت شروط سنگینی گذاشته و اونا بدشون اومده 

2805

رفتنی همین الان بره بهتره اینو سر سفره عقدم بشونی هی میخواد بعد در بره یا اذیت کنه آخرشم به جدایی میرسه مادرتون کار اشتباهی نکرده شمارو که از سر راه نیاورده اون دم به بهونه بوده قیدشو بزن حتی ازش نپرس 

خودش که تمایل نداشته به ازدواج با تو وگرنه زودتر میومد خواستگاری مادرش و مادر تو هم که ناراضی بودن این وسط فقط خودت راضی بودی 

با این شروط مادرت و مخالفت مادر اون معلوم بود میرن

امضاتو خوندم ..جادو شدی هاا ..من شنیدم درمانش سوره بقره و نماز حضرت فاطمه است اونم تا وقتی ک درست شه ...

سوره بقره نمیتونم بخونم خیلی اذیتم میکنن دیگه ناامید ناامید شدم زندگیم برام زجره

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

قطعا مادرش مخش رو زده و منصرفش کرده... اگه برگشت محلش نده چون این زندگی زندگی نمیشه چون تجربه مشابهت رو داشتم...

ما 3 ماه تو آشنایی بودیم

پیشنهاد و اصرار به خواستگاری هم از سمت همسرم بود...

مادرش و خواهرش اومدن خونمون پسند خواهرش نبودم

نتونستن هیچ رقمه مخ همسرم رو بزنن

گفته بودن تو با لباس فرم محل کار دیدش 

موهاش یه جوری بود که تو توجه نکردی

کم حرف بود آدم اجتماعی نبود...

در حالیکه من موهای فر و بور و بلندی دارم همیشه همه حسرت موهام رو میخورن که خدا با چه حوصله ای اینارو خلق کرده...

کارمند یه ارگانی بودم که از صبح با مردم سر وکار داشتم و همیشه خوش رو و اجتماعی بودم...

اصلا همسرم ارباب رجوع محل کارم بود و منو به خاطر رفتارم پسندید نه ظاهر و ...

خلاصه همه زورشون رو زدن همسرم کوتاه نیومد

حتی 2سال بعد عقدم تا تونستن منو کوبیدن ولی ... خب الان به زور خودشون رو میچسبونن بهم من دیگه راه نمیام باهاشون...

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

سوره بقره نمیتونم بخونم خیلی اذیتم میکنن دیگه ناامید ناامید شدم زندگیم برام زجره

کنارش نماز حضرت فاطمه ام بخونی ..یا هر وقت اذیت میکنن ایه الکرسی فوت کن تو آب بخور ..تحمل کن دیگه جنگه انشاءالله پیروز میشی ..دعاهات و قوی تر کن 

عزیزم چند روز بقره رو دانلود کن وقتی خودت نیستی بذار تو فضای خونه پخش بشه

خونه که پاکسازی شد 

دوباره بذار پخش بشه خودت بیرون باش چند دقیقه بعد بیا وارد شو و بذار پخش بشه تو خونه تا کم کم خودت هم پاکسازی بشی

تو چندتا لیوان یک بار مصرف سرکه بریز گوشه های خونه و دم درتون بریز

گوشه های خونه نمک بریز حتما

با قرآن هیچ کسی نمیتونه بهت هیچ آسیبی بزنه ناس و فلق رو حتما بخون

برو زیر دوش آب تصور کن قطره های آب نورهای رنگارنگ هستن چشمات رو ببند و آب که میریزه روی سرت بگو تمام انرژیهای منفیم رو میدم به مادر زمین

با درخت ها ارتباط بگیر برو یه درخت رو بغل کن و باهاش حرف بزن

آب و نور و درخت و البته حیوانات بهترین راه برای پاکسازی و خلاصی از انرژی های ماورایی و بد هستن

2810