چوبکبارونی مدیر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 6298 عنوان اگه شما بالای دویست میل واسه مبل هزینه کنید | مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 123 پست مبل هارو کاور می کنید؟یا نه؟موندم چه کنم رنگشم یکم به روشن میزنه...از طرفی به نظرم کاور کردن مبل جالب نیست گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 یک زندگی و این همه غروب...؟! دیروز | 10:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2020ryhn عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2850 دو هفته پیش یه سر همینطوری رفتیم وای اونقدر یخچالاش زشت بودن😁ولی ایوان جنساش بهتره 😂😂😂من شهر فرش نرفتم اصلا سمت لوازم خانگیش... فقط رفتم فرشش که اونم نپسندیدم اصلا رفتم از وزرا خریدمیخچالمم از سرای ایرانی گرفتم ولی اره شهر لوازم خانکی بنظر بدرد نخور میومد
چوبکبارونی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 6298 دوستان کی بود می خواست در خواست بده واسه عکس مبلگمش کردم! گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 یک زندگی و این همه غروب...؟!
چوبکبارونی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 6298 😂😂😂من شهر فرش نرفتم اصلا سمت لوازم خانگیش... فقط رفتم فرشش که اونم نپسندیدم اصلا رفتم از وزرا خری ... مبارکت باشه عزیزمفرشا هم چنگی به دل نمیزنه و الکی گرون آره وزرا بهتره اتفاقا همون شب وزرا هم یه سر زدم دقیقا مبلای من با یه کوچولو فرق گذاشته بود ۴۹۰😑😐خیییلی گرون میدن چه خبره نزدیک ۳۰۰ میل گرون تر گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 یک زندگی و این همه غروب...؟!
دنیا۱۲۳۴۵ عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 557 دوستان کی بود می خواست در خواست بده واسه عکس مبلگمش کردم! من بودم
چوبکبارونی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 6298 مبل منم بالای ۲۰۰ شد عین چی پشیمونم .رنگشم کرمه عه چرا کرم که اصلا موافق نیستم ولی مهم نیست لذت ببر عزیزمکاش مشکل این چیزا باشه... گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 یک زندگی و این همه غروب...؟!
نازشکر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 70 دوستان کی بود می خواست در خواست بده واسه عکس مبلگمش کردم! بزای منم بفرست ببینم عزیزم درخواست دادم
کیشمیشی عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 1677 مادرشوهرم کاور کردهمبلاش خیلی تمیز موندهمهمون ک میاد برمیدارهمنم مبلام روشن بود کردم و راضیماز دست خودم یبار ظرف سس افتاد اگه کاور نداشت الان ری…ده شده بود ب مبلام
چوبکبارونی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 6298 گذاشتی منم لایک کن اینجا نمیذارم من همه زندگیم کف سایت لو میرم😅شخصی میخوام بفرستم گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 یک زندگی و این همه غروب...؟!
چوبکبارونی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 6298 بزای منم بفرست ببینم عزیزم درخواست دادم قبول کردم بعدا آپلود میکنم برات عزیزم گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 یک زندگی و این همه غروب...؟!
چوبکبارونی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 6298 عکس داری بزاری ؟ایده بگیریم نه عزیزم اینجا نمیذارم گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤 یک زندگی و این همه غروب...؟!
دخترزمستانی۱۴۰۲ عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 1013 برای مبل باید التماس کنیم؟ عکسش بزار دیگهاینجا ملت عکس خونه و جهیزیه شون میفرستن چقدر هم شیک هستن مهم پول ۲۰۰ میلیون دادی نیس مهم کیفیت هست میبینی اینجا بچه ها مبل خریدن میزارن ساده هست و شکیل معلومه پول داری