2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اختلاف سنی زیاد چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
تو تاپیک سوال پرسیدم که من راحتم اون احساس اینکه من ی بچه براش هستم نداره بنظرتون؟

خودت ب یکی ۱۳ سال کوچیکتر از خودت چ احساسی داری؟ اینم همونه

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
شخصیتامون جوره هرچند دعوا اینا هم داریم مهم اینه همو دوست داریم ولی من خیلی برام سواله تاحالا هم ازش ...

قطعا میبینه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خب ۳۰سالش نبود ۲۹سالش بود اومد

همینقدر ببخشید بیعقلی یا شوخی کردی!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

والا ب خیلی چیزا بستگی داره من بااینکه ی ازدواج داشتم قبلا، به خواستگارم ک ۱۳سال ازم بزرگتر بود جواب رد دادم

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
زیاد رو سن سخت گیر نباش اگه لایف استایل و طرز فکرتون به هم نزدیکه ولی دیگه بالای ۱۲/۱۳ سال خوب نیست

عزیزم اسی سنش خیلی کمه من خودم با یکی ازدواج کردم ازم ۱۳سال بزرگترها دوست داریم همو خیلی اما خب گاهی اخلاقمون بهم نمیخوره تازه من از اسی ۷سال بزرگترم 

2810