2777
2789
چرا؟ فرض کن طرف فقط یه خواهر داشته باشه. خواهره حتی اگه شاغل نباشه بالاخره یه کم پول پس انداز داره م ...

یه سکه پارسیان بگیرین در حد ۱ تومن

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اخه اگه شاغل هم نباشه بالاخره یه کم پول پس انداز داره. فکرشو بکن تنها خواهرت برای عروسیت چیزی نخره

پدرمادر ادم باید از طرفش کادو بخرن

کسی ک یه ذره با بدبختی جمع کرده قرار نیست اونم بده بره

پدر خانواده باید بده اگه خودش شاغل نیست 

بالاخره مگه چقدر می‌خواد پس انداز داشته باشه 

بایدی هم نداره 

پدر از طرف خانواده میده دوست داشت از طرف دخترشم جدا میده 

پس من چرا شاغلم هستی ولی پس اندازم صفره؟😭😂

نمیدونم😂 اخه فکرشو بکن تک خواهر یا تک برادرت فقط یه بار ازدواج میکنه‌. فقط یه بار این موقعیت پیش میاد خیلی بده که از دستش بدی ولی اگه براش یه چیزی بخری همیشه یادش میمونه جلو خانواده همسرشم سربلند میشه

خواهرام ازدواج کردن چیزی ندادم پس اندازم کجا بود .کم خرج جهاز و...داشتن بگم ازطرف منم کادو بخرید

چند سالتونه بود اون موقع؟ یعنی در حد چند صد هزار تومن هم نداشتین سکه پارسیان یا طلای چند سوتی بخرین؟

2810