2777
2789

سلام خانوما من فردا وارد ۱۹ هفته میشم دیشب سونو آنومالی بودم گفت آب دور بچه کمه و آندکس ۱۲ سانتی متره خیلی نگرانم دیشب تا صبح فقط گریه کردم ساعت ۱۲ هم نوبت دکتر دارم میخواستم بپرسم کسی بوده که خودش یا اطرافیانش اینجوری شده باشن لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید خدا خیرتون بده

لطفا برای سلامتی جوجه تو دلم صلوات بفرستید 🌹🌱
عزیزم شما دیابت نداری؟؟ من هرچی دور برم دیدم از دیابت اینجوری شدن

نه قربونت اتفاقا دستگاه دارم خونه و همیشه قندمو چک میکنم ناشتا ۷۰ که دکتر گفت عالیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه قربونت اتفاقا دستگاه دارم خونه و همیشه قندمو چک میکنم ناشتا ۷۰ که دکتر گفت عالیه

باید مایعات زیاد مصرف کنی سرم میزدن و رژسم غذایی داشتن

دوتا شون هیلی بیش از خد حجم امونیاک کم بود ک لگن بچه در رفت. باید جدی بگیری این موضوع رو حتما زیر نظر دکتر خوب باش البته حجم امونیاک ماهای اخر خیلی مهم

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
2805
باید مایعات زیاد مصرف کنی سرم میزدن و رژسم غذایی داشتندوتا شون هیلی بیش از خد حجم امونیاک کم بود ک ل ...

اره بخدا از بس استرس صبح خواستم برم بیمارستان ولی ترسیدم الان پنجشنبه است دکتر خوب نباشه و دست کاری کنن بدتر بشم

اره بخدا از بس استرس صبح خواستم برم بیمارستان ولی ترسیدم الان پنجشنبه است دکتر خوب نباشه و دست کاری ...

نگران نباش هنوز 19 هفته س برا ماهای اخر ک خیلی خطرناک. ولی باید چک کنی ک کیسه ت خدایی نکرده نشتی نداشته باشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
نگران نباش هنوز 19 هفته س برا ماهای اخر ک خیلی خطرناک. ولی باید چک کنی ک کیسه ت خدایی نکرده نشتی ندا ...

فعلا که رفتم دکتر بهم گفت فقط هر ساعت یه لیوان آب بخور تا دو هفته دیگه