2777
2789

😂😂وای

رفتیم قشم از این چیزایی هست که کالباس هست شبیه کنسرو هست

اسمش یادم نیست خب😂😂

بابام ۱۰ تاشو برداشت

🫠😑مزه ی اهم میداد هیچ جوره نمیشد خوردش 

مشخص نبود چی بود

ریختیم جلوی سگ😐

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
قوطی شامپوم اب نریختم انداختمش تو سطل

😂😂😂

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 نیازم فریاده،ترجیحم سکوت🖤

قوطی شامپوم اب نریختم انداختمش تو سطل

اوففففف

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
این خیلی انرژی منفی داره هیچ سودی هم نداره....از سودهای مالیتون بگید درعوضش😊

طلا خریدم گرمی یه تومن همه سرزنشم کردن چرا تو گرونی خریدم 

بعدش‌....😅🤑

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 نیازم فریاده،ترجیحم سکوت🖤

2810