2777
2789
عنوان

خیانت پارتنرم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 29 پست
حالا فردا قرار داری ؟‌

امروز با هویت خودم

فردا با اون یکی توی شهر دیگه ولی من خودم نمیتونم برم رل دوستم میره ببینه اومده یا نه اگه اومده باشه ازش عکس بگیره مدرک داشته باشم که رفتی سرقرار 

ولی به نطرتون همون لحظه که تو کافس زنگ بزنم لو بدم که طرف نمیاد و منتظر نباش و فلان یا خیلی عادی برخورد کنم ببینم به اون هویت دیگه چی میگه 

چون دختره نمیاد سر قرار این مشکوک میشه اینجا دوتا راه هس 1 :خودمو لو بدم و کات کنم 2 : با اون یکی هویت پیام بدم که مامانم فهمید گف اگه قصدش جدیه به خانوادش اطلاع بده خانواده ها باهم درجریان باشن بعد آشنا بشین ببینم واکنشش چیه ادامه میده یا ن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالتونه هرکدوم؟‌ قصدتون چیه ؟‌

من 18 اون 25 

ماه پیش میگف بزار به خانوادم بگم بیایم خواستگاری گفتم الان بیاین خانواده من قبول نمیکنن بمونه بعد کنکور من درواقع قصدش جدیه ولی نمیدونم معنی این رفتارا چیه

2805
سن هردوتاتون کمه

سن ازدواج تو شهرمون خیلی کمتر از اینه دخترا 16 و پسرا 20 

الان خانواده این خیلی ناراحتن که چرا ازدواج نمیکنه و سنش خیلی بالا رفته 🤦‍♀️

کدوم شهری؟‌۱۶ کودک همسریه

از شهرهای کوچیک اطراف تبریزه 

اجباری نیس ولی دخترا خودشون میخوان ازدواج کنن نمیدونم دلیلشون چیه دوستای بچگیم الان خودشون بچه دارن

فرق دوسپسر و پارتنر چیه دوستان؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

دوس پسر همون رله که تعهد کمتری توی رابطه دارین و رابطه معمولا کوتاهه و قرار نیس تو آینده خانواده ها باخبر بشن و درواقع قصدتون جدی نیس

ولی پارتنر اونیه که به عنوان همسر آیندت میبینی قصد هردوتون جدیه و مدت آشنایی طولانیه

تقریبا توی یه رده هستن با یه سری تفاوت دوست پسر رابطه عاطفی کمتره و شاید کوتاه مدت تر و اصولا به کسی معرفی نمیشه . پارتنر روابط عاطفی بیشتر مدت بیشتر و اصولا معرفی میشه به بقیه  

خب اونکه بیچاره گفته سرش شلوغه و واقعا کار داره 

شما خودت خواستی امتحانش کنی و وارد ارتباط بشی با یه اکانت دیگه

هیچ مردی سربلند از این امتحانا بیرون نمیاد همشون وا میدن شما خودت اشتباه کردی الکی خودتو حساس کردی نباید امتحانش میکردی

🦋✨️
خب اونکه بیچاره گفته سرش شلوغه و واقعا کار داره شما خودت خواستی امتحانش کنی و وارد ارتباط بشی با یه ...

خب اگه سرش شلوغه وق نداره جواب منو بده چرا همون ساعت جواب اون یکی اکانتو داده ولی مال منو باز نکرده بهشم گفتم چرا آن میشی جواب نمیدی بازدیداشو بست 

خب یه درصد فک کنین اون دختر من نبودم الان میخواست با اون بره دیت ؟ از اول نباید جواب میداد جواب داده چرا قبول کرده 

2810