2777
2789

شوهرم میگه تو راه که میریم زنگ میزنه با دخترا حرف میزنه میگه میام میبینمت و چی برات بخرم و کی خرید ببرمت و اینا. ازونور هم به زنش میگه من دیر میام سرکار کارم طول میکشه. 

زنش آرایشگره من شمارشو از رو تابلوش برداشتم. 

میخوام تلگرام بهش ناشناس پیام بدم. بعد که خوند پیاما رو، دلیت اکانت کنم. 

بگم یا نه؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ناشناس آره

ولی خودتو تابلو نکن

خودنو جاش می‌ذارم دوست دارم یه نفر بهم می‌گفت

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

منم شوهرم یه همکاری داره همین جوریه. تازه اون که خاطرات سفر رفتنش با دوس دخترشم میاد برای همکاراش تعریف میکنه. چند ماه پیش هم بچه‌شون به دنیا اومد. منم شماره خانمشو دارم ولی هیچی بهش نگفتم‌. نمیخوام هم بگم. بگم که چی بشه؟ معمولا اکثر زنا خبر دارن شوهرشون چی کار میکنه‌ ولی بنا به دلایلی سکوت میکنن.