2777
2789

میریزن نگران نباش واس منم یه روز دیر ریختن

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

پس مردم برند پوش و خوش گذرون لبنان چی میشن کجاست انسانیت🥺

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
حالا مثلا شورشو در اوردن تو میخوای چیکار کنی؟منتظر یارانه ۱۰۰تومنی.دو روز دیگه میریزن یهو اروم میشی

حقشونه حتی اگه یه ریال باشه چرا فشارش به شما وارد میشه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
نه بخداجدی.میگم نوشته منابع مالی یارانه ازنفت وگازتامین میشه هنوزبه خزانه دولت واریزنشده

الان شما این حرف رو باور میکنی؟؟؟؟

اره راست میگن بس که ما تو رفاهیم داره به ضرر دولت تموم میشه

چ فشاری ی یکم اول به جمله فکر کن بعد سریع ریپ بزن همیشه قبل از حرف زدن فکر کن

مردم همه زخم خوردن عزیزم چه یه ریال یه میلیارد 

همین الانشم حق ما خورده شده اگه الان هم دست رو دست بزاریم و چیزی نگیم دیگه خیلی بهشون خوش میگذره

2810