2777
2789

حالا این که به سرماخوردگی ربط داره یا نه رو نمیدونم ولی پسر من از دو ماه و نیمش تا سه ماه و نیمش هر ۴_۵روزی یه بار پی پی میکرد. برای بیشتر بچه ها هم پیش میاد و عادیه. قدیمیا میگن بچه داره گوشت میگیره.

البته اگه همراه با دل درد و ناراحتیه و مدفوعش سفته عادی نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
حالا این که به سرماخوردگی ربط داره یا نه رو نمیدونم ولی پسر من از دو ماه و نیمش تا سه ماه و نیمش هر ...

مدفوعش سبز شده بوو دلشم دست میزنم نرم سفت نی مدفدعشم نمیدونم فعلا ک سفت یانه بعصی وقتا ببخید فقد باد شکم میده

کلا میگن تا ۶ ۷ روزی یه بار هم مدفوع نکنن دکترا یبوست درنظر نمیگیرنشاگه میدونی ببرش دکتر بچه ت اذیت ...

اخه دکترم چن روز پیش بردم بخاطر سرماخوردگی 

اگه پی پی نکرد میبرم دیگه باز

مدفوعش سبز شده بوو دلشم دست میزنم نرم سفت نی مدفدعشم نمیدونم فعلا ک سفت یانه بعصی وقتا ببخید فقد باد ...

مدفوع سبز مال سرماخوردگیه. نه مشکلی نیست اگه گریه و بی قراری نداره. تو این سن جذب روده ها بالا میره واسه همین مدفوع کم میشه. البته اگه یه هفته گذشت و پی پی نکرد یه دکتر ببرش.