2777
2789
عنوان

از ساعت هفت و نیم تا الان دستشویی زندانم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 52 پست

منم مجرد بودم تا مامان بابام‌میرفتن بیرون یا آهنگ میذاشتم میرقصیدم. یا یوگا میکردم. تمرین تنفس و حرف زدن میکردم. چون میومدن مسخرم میکردن و باید کلی توضیحات بابت هر رفتارم میدادم

من گوشیمو همیشه میبرم دستشویی اونجا باهاش کار میکنم بعد میذارم تو لباس زیرم خودمو میشورم میام بیرون 

نمیتونم بدون گوشی برم دستشویی 

ی مدت شوهرم بهم اعتماد داره ااا ولی شک کرده بود چرا گوشی دستم میگیرم 

از دستشوئی اومدم بهونه کرد ازم گرفت نگاه کرد دقیقا تو نی نی سایت بود فهمید کسخلم دیگه کاری نداره گوشی ببرم

تو حمومم میبرم اهنگ میذارم 

خوبیش اینه زندانی شم زنگ میزنم 😅

ولی اسی چ حس چندشی

فک کن چقد منتظر بودی برن 

ولی کل اش تو توالت سپری شد

فداسزت 

ازدواج میکنی تو خونه خودت اینقد تنها میمونی سیر میشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی نامه 😂جدیدا یه سوسکی اومده تو دستشوییمون . البته ۳ روزه ندیدمش الهی دیگه نیاد😂😂

یاد اوگی و دوستان افتادم 🤣🤣🤣 اونم ۳ تا سوسک تو خونش داشت همش اذیت میکردن همو

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
2805
راه میرم میرقصم اهنگ گوش میدم😂😐

رقصیدن آره 

ولی راه رفتن😁😅

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

منم مجرد بودم تا مامان بابام‌میرفتن بیرون یا آهنگ میذاشتم میرقصیدم. یا یوگا میکردم. تمرین تنفس و حرف ...

چقد ما دخترا تو ایران لحظه به لحظه زندگیمون شبیه به همه

من برا ورزش 

برای فیلم 

برای اپیلیدی استفاده کردن 

برای همش مسخره میشدم

منم مجرد بودم تا مامان بابام‌میرفتن بیرون یا آهنگ میذاشتم میرقصیدم. یا یوگا میکردم. تمرین تنفس و حرف ...

منم مسخره ام میکنن واسه همین.

کلا تا میرم تو حال واسه ناهار اعصابمو خورد نکنن ول کن نیستن😐 البته بابام و داداشم اینطوری هستن،درکت میکنم خیلی شرایط سختی بوده

امیدوارم الان موفق باشی❤️‍

بچه ها نخندینااا🥲🖤

تو پذیرایی قدم میزنم🙄؟؟؟کاری به هیچی ندارمچرا نمیتونم تصور کنمیعنی چی تو پذیرایی قدم میزنی ؟

عزیزم تو مجردی ریز به ریز حرکاتت جلوی پدر مادر حرف و حدیث نمیشد ک ببینی وقتی تنهایی اهنگ میذاری تو پذیرایی قدم میزنی چقد خوبه😄

یاد اوگی و دوستان افتادم 🤣🤣🤣 اونم ۳ تا سوسک تو خونش داشت همش اذیت میکردن همو

اونجا یه مورچه ام اومد رو پام گرخیدم

خدایا چه خاطره هایی تو دستشویی ساختم😐🤣🤣🤣

بچه ها نخندینااا🥲🖤

من گوشیمو همیشه میبرم دستشویی اونجا باهاش کار میکنم بعد میذارم تو لباس زیرم خودمو میشورم میام بیرون ...

واییییی

منم ۲ بار گوشیمو بردم حموم ولی ترسیدم خیس بشه استفاده نکردم

گوشیمو هم پارسال ۴.۳ بار میبردم بی دلیل

چقد ما مثل همیم💔😂

بچه ها نخندینااا🥲🖤

چقد ما دخترا تو ایران لحظه به لحظه زندگیمون شبیه به همهمن برا ورزش برای فیلم برای اپیلیدی استفاده کر ...

واقعا...منم همین بودم. حتی با هندزفری آهنگ گوش میدادم چشمامو میبستم تو دلم همخونی میکردم بی صدا. یهو چشم باز میکردم میدیدم مامانم اومده تو اتاق یهو نگاه میکنه ادامو درمیاره. کلا تو خانواده ایرانی خلوت نداریم همچیمونم مسخره میکردن

عزیزم تو مجردی ریز به ریز حرکاتت جلوی پدر مادر حرف و حدیث نمیشد ک ببینی وقتی تنهایی اهنگ میذاری تو پ ...

نه من خواهرم ازدواج کرده بود 

خودم تنها بودم تو خونه 

یه جورایی تک بچه بودمو لوس😂

هر حرکتی میرفتم براشون شیرین بود🤧🤭

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

من گوشیمو همیشه میبرم دستشویی اونجا باهاش کار میکنم بعد میذارم تو لباس زیرم خودمو میشورم میام بیرون ...

اره از همون دیشب چن تا اهنگو فیلم دانلود کردم میخواستم ببینم ولی نشد😂😐

مرسی امیدوارم شماهم همیشه خوش باشی❤️🥺

بچه ها نخندینااا🥲🖤

منم مسخره ام میکنن واسه همین.کلا تا میرم تو حال واسه ناهار اعصابمو خورد نکنن ول کن نیستن😐 البته باب ...

قربونت برم. آره الان دیگه سنم بالا رفته صبح تا شب تنهام کاری نمیکنم دیگه😂😂 وگرنه با شوهرم راحتم. ان شاالله شماهم موفق باشی عزیزم

2810