2777
2789

از تلگرام اصلی استفاده کن بهتره

تلگرامای دیگه زیاد امنیت ندارن

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اشکال ندارد

وا یعنی امنیت براتون مهم نیست؟😐

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
اشکال ندارد

من یه نصف روز فقط موبوگرام نصب کردم هکم کردن مخاطبینمو تو یه سری گروهای چرت عضو کردن سریع پاکش کردم

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

مثلاً می‌خوام چیکار کنن

نمیدونم فقط میدونم امنیت نداره

احتمال هک و... هست

همون اصلی رو استفاده کنید و پروک.سی بزنید بهتره تا اینکه اطالاعات شخصیتون به فنا بره

2810