2777
2789
دیگه بدتر حالا افتخار می‌کنی دعانویسی😒😁 برو اول سوادیادبگیر بعد دعانویسی کن،تیکه اخرو نفهمیدم ولی ...

اره افتخار میکنم مثل تو بیکارو الاف نیسم تو نی نی سایت لاقل به ی دردی میخورم تو که کلا بدردی نخوری

دوترم دانشگاه رفتی فاز برداشتی؟من اص ترور قبولت ندارم😂

برو بده ی لر برات ترجمه کنه باسواد نف.هم 

کابریم تعلیقه .از سال 90اینجام 
اره افتخار میکنم مثل تو بیکارو الاف نیسم تو نی نی سایت لاقل به ی دردی میخورم تو که کلا بدردی نخوریدو ...

خلایق هرچه لایق به بدردهمون رمالی میخوری تو،توخودت هیچ💩نیستی که منو قبول داشته باشی یانه...حرفت بادهواست چراباید برم ترجمه کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلایق هرچه لایق به بدردهمون رمالی میخوری تو،توخودت هیچ💩نیستی که منو قبول داشته باشی یانه...حرفت باد ...

بی نزاکت که هیچ صد پله بدترشو بت گفتم😂

اره خب عزیزم اسم خودتو رو من نزار💩

💩باسواد😂🤣

ما که رمالیم تو که هیچ گو.هی نیسی🤣

2805
اگه علاف نیستی تو نی نی سایت پس اینجا چکارمیکنی؟لرکجایی

بتو ربطی نداره من اینجا چیکار میکنم مث اینکه گو.هخوره همجام هستیا

بت نمیخوره اسم لر به زبونت بیاری هر.ی

بی نزاکت که هیچ صد پله بدترشو بت گفتم😂اره خب عزیزم اسم خودتو رو من نزار💩💩باسواد😂🤣ما که رمالیم ت ...

باورم نمیشه باتو  تو اینجا هم کلام شدم  .. توالان بایدسرکارت باشی تو پارک کف دست مردمو بخونی گدا صفت 

بتو ربطی نداره من اینجا چیکار میکنم مث اینکه گو.هخوره همجام هستیابت نمیخوره اسم لر به زبونت بیاری هر ...

پس به تو ربط داره من تونی نی سایتم؟؟ تومعلومه ازاون ......ر   خراشی که همه میگن

باورم نمیشه باتو تو اینجا هم کلام شدم .. توالان بایدسرکارت باشی تو پارک کف دست مردمو بخونی گدا صفت

به من نمیخوری برو خداروشکر کن چقد خوش شناسی باهات هم کلام شدم🤣 

گدا که جده ابادته که بتو یا ندادن نیای ک.صشر بگی 

پس به تو ربط داره من تونی نی سایتم؟؟ تومعلومه ازاون ......ر خراشی که همه میگن

حرفتو کامل بزن چرا میترسی😂

ما لرا هممون خوبیم توعم گو میخوری همچین حرفی میزنی پنگه دوعالم

حرفتو کامل بزن چرا میترسی😂ما لرا هممون خوبیم توعم گو میخوری همچین حرفی میزنی پنگه دوعالم

حرفم کامل نمیگم چون همشون که مث تو بی خانواده نیستن نمیشه ترخشک باهم سوزوند.   بدبخت رمال 

2810