2777
2789

من کلاس دهم بودم برگشت ب منفت حالا تو درسای مدرستو بخون با این نمرات افتضاحت کنکور پیشکش 

یازدهم بودم همینطور ۱۲ شدم گف تو امسالم با نهایی نمیتونی 

الانم پشتم میگ تو حالا ی دور درسارو بخون سال بعد مرور میکنی 

اخه این انصافه من واقعا ناراحت میشم کاش ی کم درک و شعور داشت اینجوری نمیکرد همیشه بهم گفته تو درست از فلان دوستت بده اون میشی تو نمیشی درحالیکه سال پیش تراز کنکور من از فلان دوستم ک قرار بود قبول شه بیشتر بود مادر من کاش دهنتو ببندی این چند ماه

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین خب سعی کن با نمرات و ترازای آزمون آزمایشی هات بهش ثابت کنی اشتباه میکنه ، نمیدونم چه رشته ای هستی ولی ۱۲ نمره خیلی کمیه باید تلاشت رو بیشتر کنی چون ۱۱ و ۱۲ نهایی هاش در کنکور تاثیر داره و حتی ۲۵ صدم نیم نمره هم میتونه نتیجه رو تغییر بده پس خیلی باید روش وقت بذاری ، اگه ضعف داری در درس ها تا میشه کلاس برو یا فیلم ببین براش

تجربی

هوووف 

خدایی کنکور خیلی غول وحشتناکیه مخصوصا اگه هدفت

پزشکی باشه، امیدوارم ک مامانت درکت کنه و بتونی رشته 

خوب قبول شی.

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
ببین خب سعی کن با نمرات و ترازای آزمون آزمایشی هات بهش ثابت کنی اشتباه میکنه ، نمیدونم چه رشته ای هس ...

۱۲ نشدم من منظورم این بود کلاس دوازدهم شدم 😅

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
۱۲ نشدم من منظورم این بود کلاس دوازدهم شدم 😅

آهان آخه نوشتی یازدهم بعد نوشتی ۱۲😂 ، کلا توی دوران کنکور فامیل و خانواده زیاد از این حرفا میزنن اگه حساسی برو کتابخونه درس بخون و شب برگرد برای شام و خواب