2777
2789

آقا یارانه هیچکس قطع نشده 

اما فعلا واریز نشده برای همه واریز نشده 

زمان هم ندادن که کی واریز میشه 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا تو مجازی یه سری اسکل بودن یکی میگفت تنها انگشتر یادگاریم.یکی میگفت تنها پس اندازم ....و ما تو ف ...

بلاخره آدم .....که همه جا پیدا میشه ولی اینایی که من دیدم اکثرا بازار گرم کن بودن 😁

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
2805
ما دهک ۹ هستیم۲ ساله ازدواج کردیم ولی اولاش که نمیدادن رفتیم اعتراض زدیم شدیم دهک ۹ الانم ک اعلام کر ...

گردش حساب رو چک میکنن 

ما خونه به اسم پدرمه و یه ماشین اسقاطی 

ولی چون گردش حساب سه تامون در ماه کمتر از ۵ تومن هست دهک دو شدیم 

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

2810