2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد عجیبه باز ی تاپیک زدم گفتم فقط ورزش نکنم رژیم بگیرم همه گفتن ن فایده نداره اصل کار ورزشه😂

برای دلشون گفتن 

ورزش برای نشاط و افزایش دوپامین مغزت عالیه تا حدی هم کمکت میکنه متابولیسمتو تنظیم کنی و تا حدی هم کمک میکنه کالری بسوزونی اما وقتی روزی سه هزار کالری دریافتی داری و سیصد تا با ورزش میسوزونی هزار و هفتصد تا با پایه بیولوژیک روزی هفتصد الی هزارتاش رو ذخیره میکنی و چاق تر میشی چاقتر هم نشی ثابت میمونی با همین اضافه وزنی که داری 

اینایی که معدشونو عمل میکنن فقط کالری دریافتیشون کم میشه و فورا لاغر میشن این نشون میده تمام چربی ها از دهن میاد

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
چیکار باید کرد ک این میل ب مواد رو از بین ببریم

هر پرخوری اعتیاد به غذا نیست اعتیاد تعریفش اینه مغز ادم های پرخور یه محور جایزه ساخته یعنی بخور تا بهت دوپامین جایزه بدم   اعتیاد یعنی شما جوری میخوری که هیچ مزه ای هم حتی حس نمیکنی فقط پشت سرهم میخوری تا حد سنگینی و تهوع و اونوقت میفتی یه گوشه جایزه میگیری ناهار خوردی پرتقال میخوری بعد کشک میخوری بعد شکلات میخوری بعد چندتا خیار میخوری همزمان توفکر خوردنی بعدی این اعتیاده وبرای فرار از استرسه بیشتر اوقات اینو باید با جایگزین که میتونه سریع باشه بشکنی یا با ریاضت که اراده زیاد میخواد مکمل مجاز هم میتونی بخوری 

اضافه وزن های دیگه بخاطر عدم بالانس هورمون یا افزایش تعداد لایه چربی درنورادی و کودکی یا عادت غلط غذایی و شب بیداری  یا صرفا لذت هست ولی همش رو میشه کنترل کرد هیچکدوم ا اختیار نیست 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

تجربه خودم رو میگم

من زمانی که 31 سالم بودم رژیم گرفتم با پیاده روی وزنم از 63 رسید 57 

الان 38 سالمه نزدیک 35 روز رژیم بودم بدون ورزش فقط تونستم 2 کیلو کم کنم

1 هفته است ورزش رو کنار رژیم شروع کردم دارم نتیجه می بینم

به نظرم سن و سال و سوخت و ساز بدن خیلی مهمه

و برای هر بدنی باید روش کاهش خودش رو داشته باشی

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

منم همینطور بودم شدم ۹۰ کیلوچند روزه ب پیشنهاد کسی قرص خریدم خیلی راضیم از داروخانه هم خریدم بی ضرره

قرص چی به ما هم بگو قیمتش هم بگو عزیزم

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

یه حرف بهت میزنم آویزه گوشت کن هیچ ورزشی نیست که جبران پرخوری رو بکنه باید ورزش حالا بگو پیاده روی ساده باشه و کم خوری رو درکنار هم داشته باشی من ازرشهریور فستینگ هستم در کنارش توی خونه ببست دقبقه ورزش میکنم تا الان ۶کیلو کم کرذم عهد بستم تا عید به وزن ایده آلم برسم که زیاد راه سختی هم ندارم 

کافیه اراده کنی من روزای اول شب هی در یخچالو باز میکردم هی میبستم انقدر مقاومت کردم تا الان کاملا عادت کردم اصلا احساس گرسنکی نمیکنم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

خیلی تاثیر داره مخصوصا خانوما اگه سه روز در هفته ورزش کنن

دوست من یه روز درمیون میره باشگاه مربی گرفت

یعنی در واقع سه روز در هفته میشه

روزی فیکس‌ دو ساعت

۳ کیلو کم کرد توی تقریبا ۱۰ روز

اماا برنج رو ده قاشق میخوره اما خورشت رو همون یه کاسه مثل قبل

چون برنج بیشتر از اونچه که فکر کنی چربی و قند داره

قند رو کلا لب نزن تا یه سال

فقط عسل میتونی بخوری

غصه نخور درست میشه.
قرص برند استرالیا برنینگ فت ۲۵۶ ت عالیه اشتهارو خیلی کم میکنه سه چهار روز بعد اثرش بیشتر میشه

مرسی گلم 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

2810