2777
2789
عنوان

برای خواسنگاریم ذوق ندارم طبیعیه

213 بازدید | 19 پست

؟ 

اول ک ما اصلا همو نمیبینیم و روزی یه بار تلفنی صحبت میکنیم 

من دوست داشتم کاملا سنتی باشه ولی نشد 

برخلاف میل خانوادم ک اگ بفهمن ممکنه مخالفت کنن اول خودمون شروع کردیم ب صحبت کردن

حالا ک میخوان بیان خواستگاری اصلا هیچ ذوقی ندارم و همش میگم آش دهن سوزی هم نیست 

چرا بنظرتون 

بعدا اینطوری نباشم؟! 

کورد نیستم :) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خوب بستگی به شرایط شما و ایشون و حرفای که این مدت با هم زدید داره،باید دید که آیا خطوط قرمز شما رو ر ...

ایناش مناسبه فقط احساس میکنم خانوادش بداخلاقن 

داداشش همکارمه همش مث برج زهرماره تو مدرسه

ایناش مناسبه فقط احساس میکنم خانوادش بداخلاقن داداشش همکارمه همش مث برج زهرماره تو مدرسه

عزیزم ربطی ب داداشش نداره

مثلا شوهر من یکی از داداشاش ب شدت دختربازه و غرغرو همش بداخلاقه برعکس شوهر من ن غر میزنه ن اهل کارای بد هس

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹

چه عجیب

ازدواج سنتی چه لطفی داره واقعا

بیچاره داماد!!

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

چه عجیبازدواج سنتی چه لطفی داره واقعابیچاره داماد!!

من احساس میکنم اینطوری قدرمو نمیدونن 

و فردا پسفردا خواهرص میزنه تو سر ادم ک تو با نامحرم حرف میزدی

باز خواهر شوهر پیدا شد🫥

خواهر شوهر؟

چی؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

2810