2777
2789
عنوان

دیروز خواستگارم دیدم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 28 پست
صبر کن ببین بازم پیگیر هستناگر بودن که پسره ازت خوشش اومده اگر نبودن شاید پسره پسند نکرده و چیزی نمی ...

من که ظاهرم خوشگله از این نظر. از خداش باشه

اخلاقی هم نپرسد خودش 

حرف می‌زد فقط از کارش میگفت از مم نمی‌رسید بعد میگفت تحقیق  میخواین بکنید و....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من خودم بیرون یه مادری ازم خوشش اومد اصرارر که بیان خواستگاری مادرم قبول کرد اومدن من پسرو دیدم ازش ...

منم قبلا اینجوری بود از کسی خوشم نمیومد کم حرف میزدم 

ولی دوسه تا سوال ازش پرسیدم بعد گفتم نه

منم قبلا اینجوری بود از کسی خوشم نمیومد کم حرف میزدم ولی دوسه تا سوال ازش پرسیدم بعد گفتم نه

تو کار درستی کردی ولی من خودم به هیچ عنوان جواب قطعی بله یا خیر نمی‌دادم صبر میکردم بعد حرفامون به مادرم میگفتم 

مامانمم اگه خوشش میاد از پسره هی کشش میداد من نظرم عوض شه حتی گاهی من نظرم بله بود مامانم همونجا ردشون میکرد میگفت نه از پسره خوشم نیومد کارش ال بود خودش بل بود😐😂انگار مامانم میخواست دوماد بگیره من وسیله بودم😂

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️