2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با من هستش یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 30 پست
کی گفته خواهر برای آدم میمونه؟خواهشا اگه مجردی یه مشاوره برو هیچکس نمی‌مونه جز همسر، من رفتارشو تایی ...

مجرد نیستم خودت مراجعه به مشاور کن اگر نمیدونی بدون... همسر خوب بله اما دلیل نمیشه خانواده اشو کلا بیخیال بشه... اتفاقا اون مردهایی که جدا میشن بعدن قدر خانواده خوبشون رو میدونن. اون نظر منه این نظر تو. من حقو به استارتر دادم. تمام

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی گفته خواهر برای آدم میمونه؟خواهشا اگه مجردی یه مشاوره برو هیچکس نمی‌مونه جز همسر، من رفتارشو تایی ...

فقط سوال پرسیدم بدونم من حسودم یا نه 

چون مطمعنم آدم حسودی نیستم حسادت تو وجود همه هست طبیعی هست ولی این کار برادرم بی احترامی بود دختره هم مقصر نمیدونم 

مجرد نیستم خودت مراجعه به مشاور کن اگر نمیدونی بدون... همسر خوب بله اما دلیل نمیشه خانواده اشو کلا ب ...

اصلا انگار نه انگار خواهر داره

دختره چه تقصیری داره برادرم باید بفهمه 

دوست دخترشه زن نیست آخه آره هزینه میکرد

اینجا کلا حتی اگر به دوس دختر داداشت چیزی بگی میگن اه اه چه خواهرشوهری... سریع میبندن به حسادت. 😑

اصلا انگار نه انگار خواهر دارهدختره چه تقصیری داره برادرم باید بفهمه

اره خب همون برادر شما مقصر امیدوارم روزی پشیمون نشه. دیگه ینفرو میبینه بقیه ارو فراموش میکنه

اینجا کلا حتی اگر به دوس دختر داداشت چیزی بگی میگن اه اه چه خواهرشوهری... سریع میبندن به حسادت. 😑

آره ترجیح میدم سکوت کنم و برای خودم زندگی کنم 

آدم باید خودش بفهمه 

برادرم باید میفهمید دختره که نگفت تو خواهرت رو آدم حساب نکن 

خب پس ولش کن برای هیشکی هیچی نیورده جز دختره خیلی حساس شدی

حساس نیستم تجربه کنید میفهمید بهش گفتم یکی از اون هدیه هارو به من بده گفت نمیشه برای اون خریدم 

تازه اون هدیه ارزون رو گفتم 

2810