2777
2789
اونو شنیده بودم واقعا خوبه،؟این برا قارچه هاااااا خارش کف سر و قارچ یه وقت موهات بهش عادت نکنه !

نمی دونم این خوبه یا نه واسه چربیه موهم هست سرچ کن

نگفت همیشه بزن من نه شوره دارم نه قارچ شاید نزنمش نمی دونم  

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین قرص پریورین بگیر.گرونه ولی معجزه اس .حتی برای ریزش های هورمونی و ارثی هم تنها قرصبه که جواب مید ...

خودت استفاده کردی؟ قیمت؟ 

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

2805
نمی دونم این خوبه یا نه واسه چربیه موهم هست سرچ کننگفت همیشه بزن من نه شوره دارم نه قارچ شاید نزنمش ...

نه من مطمنممممم برا قارچ و خارش کف سره 

عزیزم استم سل خوبه 

سریتا قهوه خوبه 

کلییر اصل نعنایی خوبه اینو نزن 

پوست سرت بعدا با این شامپوها پاک نمیشه به عبارتی:

این شامپو ها برا کف سرت ضعیف به حساب میاد!

نه من مطمنممممم برا قارچ و خارش کف سره عزیزم استم سل خوبه سریتا قهوه خوبه کلییر اصل نعنایی خوبه اینو ...

کلییر یمدت زدم واسه موی چرب موهام بدتر ریزش گرفت تنها شامپو که واقعاااا تمیز میکنه سریتا مینوتا هست عالیه حاضرم تا اخر عمر بزنم 

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
نه من مطمنممممم برا قارچ و خارش کف سره عزیزم استم سل خوبه سریتا قهوه خوبه کلییر اصل نعنایی خوبه اینو ...

نمی دونم این دکتر خیلی معروفیه چرا داد این شامپو رو موهامم چک کرد ها 

نمی دونم این دکتر خیلی معروفیه چرا داد این شامپو رو موهامم چک کرد ها

شاید خب کف سرت قارچ داره

یه چیزی بگم؟؟؟

هرشرکتی پول بیشتری بدن 

تبلیغ اون شرکت و برندو بیشتر میکنن 

اینو از من داشته یاش 

شامپو رو چند گرفتی؟

قبلا ۴۰تومن بود 

شرط میبندم بیشتر شده قیمتش 

چون تبلیغ و فروشش بیشتره!

شاید خب کف سرت قارچ دارهیه چیزی بگم؟؟؟هرشرکتی پول بیشتری بدن تبلیغ اون شرکت و برندو بیشتر میکنن اینو ...

نمی دونم 

دوباره چک کردم دیدم واسه ریزش موی هورمونی خوبه .

کل داروهام شد یک تومن نفهمیدم اون چند بود 

شاید خب کف سرت قارچ دارهیه چیزی بگم؟؟؟هرشرکتی پول بیشتری بدن تبلیغ اون شرکت و برندو بیشتر میکنن اینو ...

الان شما مشکلت چیه ریزش داری یا چربه موهات؟؟؟

من خودم باردارم نه ولی برای بعدش حتما میگیرم.ولی اطراف استفاده کردن خیلی راضی بودن.اصلش هر ۹۰ تاش ۶ ...

ارثی بودن اونا؟ 

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

من خودم باردارم نه ولی برای بعدش حتما میگیرم.ولی اطراف استفاده کردن خیلی راضی بودن.اصلش هر ۹۰ تاش ۶ ...

من دیگه مو برام نمونده ارثیه

روم نمیشه شالم بره عقب اصلا

چربه موهام و ریزشش کمتر شده با سریتا

آره سریتا عالیه واسه منم با اینکه نسبت ب قیمتش حجم کمی داره ولی ارزش داره .

چه رنگیشو می گیری همین مینوتا رو؟

2810