من کارمندم . ماهی ۷ تومن بش میدم . ۵ ساعت فقط صب میاد هفته ای دو روزشم تعطیل هستش . میتونه همون دو روز کاری داره انجام بده. بچمم ارومه تا ساعت ۱۱ میخوابه فقط یه ساعت وقتی بیداره پرستارش پیششه ک من بعد میام اون میره یعنی میگم کارش راحته فقط میاد اینجا صبح میخوابه. .حالا این خانوم هر بار ۷ صبح یه دفعه ب من پیام میده میگه من مریضم. منم کسی رو اینجا ندارم بگم بیاد بمونه. مرخصیم بم نمیدن .صدبار اینو بش گفتم اتفاقا همین دیروزم گفتم .دوباره امروز ۷ صب پیام داد مریض شدم . هفته قبل هم دقیقا پنج شنبه همین کارو کرد و۴ روز نیومد .دوباره امروزم گفت مریضم .مگه ادم در ماه ممکنه دو بار سرمابخوره ؟ بعد ۷ صبح فقط سرمامیخورن شبش نمیفهمه یه خبر بده.
ب نظرتون این ۴ روز ک نیومد و این چند روزی که قراره نیاد هم از حقوقش کم کنم یا کامل بدم یا میگم ب تعداد روزایی ک نیومد حقوقشو دیرتر بدم ؟. کدوم کارو کنم ؟ یا سر وقت کامل بدم ؟
اسی من میخام برم خونع ی سالمند کار کنم سالمه طرف مشکل ندارع فق اشپزی و بشور و بساب و خرید دارع بنظرت حقوق چن گفتع باشع خوبه؟؟ی حدس بزن ۲۴ساعتع پیششم بزارزندگی اصن چقد بگیرم؟ تهران نیستیم نیشابور مشهدیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی بده اینجوری که !بچه رو بذاری مهد راحت تر نیست برات ؟ درسته رسیدگی تو خونه بهتره ولی خب حداقل مه ...
من میخام برم خونع ی سالمند کار کنم سالمه طرف مشکل ندارع فق اشپزی و بشور و بساب و خرید دارع بنظرت حقوق چن گفتع باشع خوبه؟؟ی حدس بزن ۲۴ساعتع پیششم بزارزندگی اصن چقد بگیرم؟ تهران نیستیم نیشابور مشهدیم
[QUOTE=361307584]متنفرم از پرستاری حقه باز خیلی بلا اوردن سرم.[/QUOTE
من میخام برم خونع ی سالمند کار کنم سالمه طرف مشکل ندارع فق اشپزی و بشور و بساب و خرید دارع بنظرت حقوق چن گفتع باشع خوبه؟؟ی حدس بزن ۲۴ساعتع پیششم بزارزندگی اصن چقد بگیرم؟ تهران نیستیم نیشابور مشهدیم
۷ رو تقسیم بر ۳۰ روز کن هر روز که نیومد از ۷ تومنش کم کن