2777
2789
عنوان

مشکل عجیب من اختلاف درآمد زیاد من و‌شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 55 پست
خب خودش که می فهمه داره با کارت من خرج میکنه ..... زیر بار نمیره

اصلا گاهی نگو پول من در مکالماتت ...یک بار گفته بشه همیشه تو ذهنش ممکنه بمونه...همیشه بگو پول مشترک ...تا ملکه ذهنش بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا بعید میدونم آدمی ک ماهی صدملیون درآمد داره بیاد نی‌نی‌سایت !انقدری داره ک برا مشکلات دم دستی‌ش ...

اهههههه بسه دیگه 

ما یه کانال داریم تو تلگرام با خانومای خارج از ایران خودمم توشم همه لارج همه مسافرتای چند صد میلیونی 

نمیدونم این خانومو هم نمیشناسم ولی خیلیااا هستن تو این سایت که وضعشون واقعا عالیه 

من ماهی ۱۰۰میلیون در امد داشتم شوهرمو استخدام کارهای منزل میکردم🐮🐮

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
2805
والا بعید میدونم آدمی ک ماهی صدملیون درآمد داره بیاد نی‌نی‌سایت !انقدری داره ک برا مشکلات دم دستی‌ش ...

چرا واقعا ؟؟!!!!! مگه از مریخ اومده چنین کسی .... منم زنم مول تمام زن های شاغل دیگه..... من کلا سحر خیزم .... الانم تو‌رخت خوابم چون امروز تعطیلم گفتم یه تاپیک بزنم .... نظر بقیه ی خانم ها رو‌بپرسم

مشاوره جای خود

اهههههه بسه دیگه ما یه کانال داریم تو تلگرام با خانومای خارج از ایران خودمم توشم همه لارج همه مسافرت ...

کامنت من مربوط ب شما بود؟

ب شما ربطی داشت؟

بمن چه ک تو چه گروهی و با کیا هستین؟

بمن چه ک هرکی هرچی میگه باور میکنین؟

من نظر واقعی‌مو گفتم و ب شما فک نکنم مربوط باشه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

خب شوهرت حساسه . اگه سفر خارجه برید احتمالا فکر میکنه بقیه میگن با پول زنش رفته واسه همین سختش میشه.  غرور بعضی از مردا بعضی وقتا دردسر ساز میشه. اگه مشکلی نداره یه مشاور برین شاید اون بلد باشه همسرتون رو قانع کنه . وگرنه دیگه باید تحمل کنی.  

چرا واقعا ؟؟!!!!! مگه از مریخ اومده چنین کسی .... منم زنم مول تمام زن های شاغل دیگه..... من کلا سحر ...

باشه.

چرا شغل‌تو معرفی نکردی؟

کنجکاو شدم بدونم چ شغلیه ک ۵شنبه تعطیله و صد ملیون درآمد داره

چون مشاغل دولتی همچین حقوقی ندارن  و مشاغل آزاد تعطیلی ندارن !

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

کامنت من مربوط ب شما بود؟ب شما ربطی داشت؟بمن چه ک تو چه گروهی و با کیا هستین؟بمن چه ک هرکی هرچی میگه ...

عزیزم اروم باش اینجا یه سایت تبادل نظره وقتی پیجای اینستاشونو دارم تند تند اسنوریاشونو پستاشونو میبینم و در جریان زندگیشون هستن  همیشه مثل خواهر برام دلسوزن چرا و چیو نباید باور کنم ؟! 

من خودمم مهاجرت کردم دانشجو هم هستم تازه امروز دو تا هم امتحان دارم  با اجازت ولی اومدم سایت چون دوستای زیادی دارم ! 

یکم اولا اروم باش ادب داشته باش بعدا زاویه ی دیدتو گسترش بده 

عزیزم اروم باش اینجا یه سایت تبادل نظره وقتی پیجای اینستاشونو دارم تند تند اسنوریاشونو پستاشونو میبی ...

اتفاقا کاملا آرومم

و این چیزای چرت اصلا منو ناآروم نمیکنه خیالت راحت

راستش برام مهم نیس این چیزای ک میگی ربطی بمن نداره کی هستی و چی هستی.

تمایلی هم ب برقراری ارتباط و تعامل با هرکسی ندارم

معمولا با استارتر هر کامنتی ارتباط میگیرم نه با بقیه ک قصد فضولی دارن گلم.

2810