2777
2789
عنوان

خانومایی که خیانت دیدین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 36 پست
مهریه براچی نمی‌دن؟اگر کارمند باشه حقوقش رو می بندند

متاسفانه نبود و همه چی هم داشت ولی ثبت نبودن و همه رو جابجا کرده نمیدونم چجور دیگه  قسط بندی بشه ولی به هر حال نمیبخشم مهریه رو خیلی اذیتم کرد و ظلم کرد بهم  مجبورم باز هم و باز هم تحمل کنم و پوز اون زنه رو بزنم فقط دنبال راهی هست اون سه تا بچه هم بپرونه آخه تو این گرونی من بدون هیچی چجور یچه رو بگیرم که پیشم باشن ولی هیچ قانونی هم نگفته حق ملاقاتم نباید داشته باشن اینو کم کم تو همون دادگاه روشن میکنم و اصلا پیش شوهرم التماس نمیکنم کسی خربزه خورد پا لرزشم بشینه اون عاشق شده گناه من و بچه هام چی بود منم که رفتم نموندم دوتا آدم لنده هور زورشون به سه تا بچه رسیده یکی نیست بگه تو که به عشق و حالت میرسی چکار رابطه من و بچه هام داری

میگم بارها جلوشونو گرفته ولی من ضعف نشون ندادم ولی دوباره تکرار کرده دیگه باید فهمیده باشه که من الت ...

متوجه هستم 

چون به چشم خیلی ازین موارد دیدم میگم 

بازهم صبوری کنید چون شما تازه اول مسیر طلاق هستین ...

کم کم خودش بچه هارو میاره پیشتون 

قطعا از سمت بچه ها هم فشاری به ایشون وارد میشه 

میگن که دلمون برای مامان تنگ شده و.....

ماشاالله خانم قوی و با اعتماد به نفسی هستین

کمی بیشتر دندون رو جیگر بذارین 

می‌دونم سخته و کلی فشار روی شماست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متوجه هستم چون به چشم خیلی ازین موارد دیدم میگم بازهم صبوری کنید چون شما تازه اول مسیر طلاق هستین .. ...

ممنون عزیزم 

آره چاره ای جز صبر و زدن به در بی خیالی ندارم اینکه صبر کنم و رنج بخورم از پا میفتم باید از طرف بچه ها تحت فشار باشه 

چه وقت این کارا بود با سه تا بچه بخدا تا زمانی تو خونه اش بودم اصلا نمیدیدمون نه من رو نه بچه ها رو باید اینجوری وجودشونو حس کنه که به عنوان پدر چقدر وظایف سنگینی داشته چقدر باید مسئول باشه که وقت نکنه بره دنبال هول بازی حالا هم که داره میره ولی حداقل از نظر مالی بهشون برسه اگه اون خونه حق من نیست و بهم نمیده لا اقل اون سه تا بچه استفاده کنن  نه که من فقط بخاطر اینکه دلم تنگ نشه حضانت کامل بگیرم بعد با فقر بزرگ کنم اون خانومم خوشحال بیاد اونجا 

اینقدر بهم میگن مادر بی عاطفه ولی چاره ای ندارم

ممنون عزیزم آره چاره ای جز صبر و زدن به در بی خیالی ندارم اینکه صبر کنم و رنج بخورم از پا میفتم باید ...

چقدر از شخصیت و طرز فکرتون لذت بردم 

واقعا خانوم آگاهی هستین و مشخصه خیلی بیشتر از مادرای دیگه به فکر و نگران بچه هاتون هستین 

2805
چقدر از شخصیت و طرز فکرتون لذت بردم واقعا خانوم آگاهی هستین و مشخصه خیلی بیشتر از مادرای دیگه به فکر ...

ممنون دعا کنید برام که خدا بیشتر از اینا قویم کنه چون حالا حالا ها  باید دووم بیارم تا زمان آسایشم برسه

🙏

ممنون عزیزم آره چاره ای جز صبر و زدن به در بی خیالی ندارم اینکه صبر کنم و رنج بخورم از پا میفتم باید ...

الهی بکردم قشنک درکت میکنم.خدا نجاتت بده تو همه خانومای  ک اینحوری دارن اذیت میشن

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
[QUOTE=361317504]الهی بکردم قشنک درکت میکنم.خدا نجاتت بده تو همه خانومای ک اینحوری دارن اذیت میشن[/ ...

شما چیکار کردی تاپیک اخرت میخاستی جداشی

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
2810