2777
2789
عنوان

اشتباه کردم غلط کردم خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 117 پست
خودشم میگه من وقتی رابطه بخوام فرقی ندارع کی باشه

ببین دیگه چجور آدمیه ببخشید براش زن زندگی تعهد مسئولیت پذیری ، خانواده مفهومی نداره زن رو وسیله ارضا تمایلات جنسی میبینه وسلام

به خودت فرصت بده وقتی حالت بهتر شد بگرد دنبال کار 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
اسی من تاپیکمو گفتم نی نی یار حذف کرد ،جون تعریف کردنشو ندارم بگم چی بهم گذشته ،الان تو سن ۴۲ سالگی ...

اره دقیقا همینه ولی اگر رابطه عالی با اون داشت،چرا برا رابطه پیش منم می اومد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه اون منو نفرین می‌کنه انگار من خیانت کردم

شوهر منم یه طور رفتار میکنه انگار پاک و مبراست که فیلمشه من از مادرش بهتر میشناسمش،میدونم در پس  هر نگاهش هر رفتارش چی هست ،شوهر تو فعلا تب هوس گرفتتشه حالا مونده بفهمه چه خبره

اره دقیقا همینه ولی اگر رابطه عالی با اون داشت،چرا برا رابطه پیش منم می اومد؟

با هر کی بهش چراع سبز نشون بده میره ،من دارم طلاق میگیرم بخاطر اون زن ،اگه شوهرم اون زنو دوس داره پس چرا تو خیابون چشماش میچرخه؟امثال شوهر تو شوهر من افسار زندگیشون دست عقلشکن نیست جای دیگه ست

اسی من تاپیکمو گفتم نی نی یار حذف کرد ،جون تعریف کردنشو ندارم بگم چی بهم گذشته ،الان تو سن ۴۲ سالگی ...

شاید تو ذهن خودش رابطه شون عالیه وگرنه شاید در واقعیت هیچ فرقی نداره

شنیدم رابطه با کسی که هنوز محرم نشدن خیلی لذت داره وقتی محرم شدن دیگه نه شاید بخاطر همین مردک فکر میکنه رابطه عالیه 

اَه استغفر...اعصابم خورد شد

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
میتونم خیاطی کنم روحیه ندارم جون ندارم

اسی من تا حد جنون رفتم ،نمیتونم بگم چیا گدشت ولی اصلا در این لحطه ناراحت نیستم ،ناراحتیم بابت اینه که چرا زودتر طلاق نمیگیرم یه عمر به ریش من خندید این نامرد

نه آخه اولی ک باردار شدم همه گفتن حکمت خدابعد ک سقط شد خود ب خود،بازم حکمت خداولی اینو خودم نقشه کشی ...

الان مطمئنی که بارداری ؟

ببین انشالله صد درصد باردار نیستی 

چون  خدا میدونه به نفعت نیست

برات عجیب نیست که بچه قبلیت همینجور الکی سقط شد 

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

اسی من تا حد جنون رفتم ،نمیتونم بگم چیا گدشت ولی اصلا در این لحطه ناراحت نیستم ،ناراحتیم بابت اینه ک ...

خواهر من وکیله 

میگه ۹۰ درصد خانوما بعد از طلاق خیلیی خوشحالن میگن تازه میفهمیم این جشن طلاق که میگن چیه

بعد از پروسه یکی دوساله تازه خنده های واقعیشونو میبینه

چون روند طلاق اگه حق طلاق خانم نداشته باشه خیلییی فرسایشیه

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

بخدا نمی‌دونم همه بهم میگنولی نمی‌فهمم خودمو شایدم نمیخام ببیازم ب اون زنه

ببین همه میگن بندازش بیرون ، طلاق بگیر و این حرفا 

ولی 

من میگم حالا که دوست داری زندگیتو نگه داری براش بجنگ ، اول تو که شرایط مالیش و نداری چرا میخوای بچه رو به عنوان مهریه بگیری اینطوری راهو برای اونا هموار تر کردی ، حداقل مهریه بگیر بذار از نظر اقتصادی یه کم تو فشار باشه ، بذار اون تقاضای طلاق بده که نصف اموالش بعد ازدواج بهت برسه ، تا نزده به نام کسی با وکیل مشورت کن که یه چیزی دستت بگیره ، 

با زنه حرف بزن ، هر راهی بلدی برو برای زندگیت تلاش کن ، خالی کردن میدون برای زن های خونه خراب کن کار یه زن ضعیفه زن قوی میمونه پای زندگیش

خواهر من وکیله میگه ۹۰ درصد خانوما بعد از طلاق خیلیی خوشحالن میگن تازه میفهمیم این جشن طلاق که میگن ...

من ۳،۴ ماه پیش حق طلاق گرفتم اونم با عکسایی که داشتم وگرنه شوهر من بیچارم میکرد ،فکر کن بدون اینکه بگه ۶ روز از خونه رفت موبایلو خاموش کرد چه شوکی بهم وارد شد ،شوهر من هیچی نداره هیچی ،من بهش ماشین دادم سرمایه کار دادم ادمش کردم دقیقا یه ساله با این زنه رفیق شده ،کل پولو خرج عیاشی کرد ،حالا از این به بعد باید بره تو خیابون بخوابه 

2810