2777
2789
عنوان

اشتباه کردم غلط کردم خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم گفتم شاید بذارمش رابطه داشته باشه بتونم دلشو ب دست بیارمولی انگار مریضه هم با اونه هم میگه م ...

خب رابطه هوسه دیگه ممکنه بدون علاقه هم بخواد ربطی نداره که

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

همش امید دارم برگردهینی واقعا دیگه برنمیگرده؟

اسی عصبیم نکن ،نه بر نمیگرده ولی خوشبخت هم نمیشه تو فکر میکنی باختی کم اوردی پیش اون زن برای همینه الان این حالته،منم دارم طلاق میگیرم سنمم کم نیست کلی مشکلات دارم ولی از الان بدبختی شوهرمو به چشم میبینم به روز سیاه شدنشو دارم میبینم ،من حتی یه بار هم به اون زن زنگ نزدم فحشش بدم حتی لایق فحش منم نیست ،

من نمیفهمم چجوری میشه در حال طلاق بود و رابطه داشت؟ اصلا نمیفهمممردی که رفته با زن دیگه و انقدر نامر ...

من راضی ب طلاق نبودم و دوسش دارم 

گفتم شاید دلشو ب دست بیارم

ولی اون اگ با اون زنه رابطه خوبی داشت ک از بچش گذشت چطور برا س ...س می اومد پیش من؟هر چند من تحریکش کنم ،چطور نمیتونم تحریکش کنم برگرده سر زندگیش ،حرفمو گوش نمیکنه ولی برا رابطه حرفامو گوش میکنه؟

اگ خوشبخت شد با اون زنه چیمنو بچم میسوزیم فقط

عزیزم اگه منم میخواستم اینجوری فکر کنم که باید میمونم تو زندگی شوهرم جلوی چشمم زن بازی میکرد ،اصلا اصلا معم نیست اونا چطور میخوان باشن ،تو مهمی تو لایق زندگی محترمانه هستی 

پذیرشش سخته،الان هشت ماهه دارم زجر میکشم

چون همسر و زندگیتو دوست داشتی 

ولی نشد 

ازش بگذر بسپر به خدا 

خدا به دلت آرامش بده

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
تازه اون منو نفرین می‌کنه انگار من خیانت کردم

اسی من تاپیکمو گفتم نی نی یار حذف کرد ،جون تعریف کردنشو ندارم بگم چی بهم گذشته ،الان تو سن ۴۲ سالگی و از سر تجربه  بهت میگم که تو نمیتونی شوهرتو برگردونی مگه اینکه خودش برگرده ،یه چیزی بگم از همه خانوما عدر میخوام ولی معلومه شوهرت اسیر رابطه ست و اون زن با رابطه عالی شوهرتو عاشق خودش کرده 

2810